Acasă ACTUALITATE Grindeanu vrea sa-l puna pe Victor Ponta ministru al Justitiei!

Grindeanu vrea sa-l puna pe Victor Ponta ministru al Justitiei!

Dupa ce ministrul justitiei a plecat rusinor in urma unor masive proteste, PSD vrea sa puna acum ministru tot un PSD-ist care a plecat din Guvern in urma protestelor de strada.

Victor Ponta a avut o discuție, luni, la Palatul Victoria cu premierul Sorin Grideanu. Mai multe surse politice și din presă susțin că s-ar fi discutat despre o posibilă cooptare a lui Ponta în funcția de ministru al Justiției.

Lucru greu de crezut date fiind probleme penale ale lui Ponta, mai ales că președintele Klaus Iohannis sigur nu va accepta un astfel de pas.

”Victor Ponta este un membru PSD și nu orice fel de membru de partid. E și prieten cu premierul României, chiar nu văd care e problema să se vadă cu premierul. Poate au discutat ceva instituțional, nu știu…”, a spus Lia Olguța Vasilescu la B1 TV.

Întrebată dacă Ponta intră în Guvern, aceasta a răspuns: ”E posibil, nu știu. Nu pot să vă dau această informație, dar nu văd de ce n-ar fi. (…) Din câte știu, Ponta avea un dosar de abuz în serviciu, dar care abuz în serviciu?”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCel mai batran protestatar din Romania: La 101 ani, scap tara de hotomani!
Articolul următorCel mai citit ziar din SUA pune TRICOLORUL romanesc pe prima pagina! ”Cruciada IMPOTRIVA coruptiei!”