Acasă ACTUALITATE Declaratii SOC in fata judecatorilor! Inculpatii in dosarul Dragnea SI-AU RECUNOSCUT faptele!

Declaratii SOC in fata judecatorilor! Inculpatii in dosarul Dragnea SI-AU RECUNOSCUT faptele!

36

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) dezbat, marţi, un nou termen în dosarul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. Liviu Dragnea a ajuns în fața instanței în jurul orei 9.00. Mai mulți angajați și-au recunoscut vinovăția în dosar.

„Adriana Botorogeanu, una dintre secretarele PSD, angajate fictiv la DGASPC Teleorman, a depus o cerere, prin avocat, in care recunoaste acuzatiile DNA. Femeia nu este in sala de judecata, avocatul acesteia sustine ca clienta sa este grav bolnava si este internata in spital, informeaza stiripesurse.ro.

 Gheorghe Nicusor, fost șef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare, in fata Curtii Supreme:
„Dupa ce m-am consultat cu avocatul meu, care mi-a explicat toate consecintele juridice, am hotarat sa fiu judecat in procedura simplificata, care presupune reducerea pedepsei. Presedintele completului mi-a explicat inca o data consecintele acestei proceduri, si insist in aplicarea acestei proceduri”. Aceasta procedura implica reducerea pedepsei cu o treime.

Anisa-Niculina Stoica, fosta secretara la PSD, una dintre femeile care ar fi fost angajate fictiv la DGASPC Teleorman:

„Am inteles care sunt consecintele procedurii de judecata simplificata, asa cum a explicat presedintele completului de judecata. Doresc sa fiu judecata in aceasta procedura, cu reducerea limitelor de pedeapsa cu o treime. Cunosc invinuirile, nu am nevoie de explicatii suplimentare. Imi mentin optiunea pentru aparatorul din oficiu”.”, dezvăluie jurnalistul Ionel Stoica pe pagina de socializare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos