Acasă Social Grupa I de munca a fost REINTRODUSA! Vezi cat de devreme vor...

Grupa I de munca a fost REINTRODUSA! Vezi cat de devreme vor putea iesi romanii la PENSIE!

32

Grupa I de munca a fost reintrodusa, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat o propunere legislativa in acest sens.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 263 voturi „pentru” si 51 abtineri, propunerea legislativa potrivit careia cei care au lucrat in conditii grele se incadreaza in grupa I de munca si se pot pensiona mai devreme.

In replica, deputatul Cezar Preda a spus ca PDL nu a taiat nimic, ci „nu a dat la toata lumea”. Preda a spus ca, din graba, o categorie de persoane care ar fi trebuit sa beneficieze de aceste reglementari nu beneficiaza si ca singura sansa pentru reparare este sa se solicite presedintelui Basescu sa retrimita legea la Parlament.

Proiectul prevede reintroducerea grupei I de munca astfel incat cei care au lucrat in conditii grele de munca si au stagiu complet de cotizare, pentru fiecare an lucrat, se pot pensiona cu 6 luni mai devreme, a spus Florin Iordache, presedintele comisiei de munca.

Sursa: mediafax.ro

URMARESTE-NE PENTRU CELE MAI IMPORTANTE STIRI
Articolul precedentRuptura dintre Antonescu si Ponta devine tot mai adanca: “Inteleg ca nu ne suportati despartiti. Obisnuiti-va!”
Articolul următorNu m-as fi putut ierta niciodata, daca as fi ales sa traiesc fara un scop umanitar in viata, fara a incerca sa-i ajut pe cei saraci si nefericiti, fara a recunoaste ca cele mai pure si mai mari bucurii in viata vin odata cu incercarea de ai ajuta pe altii – Arthur Ashe