Acasă Iasi O adolescenta de 18 ani din IASI s-a aruncat in fata trenului...

O adolescenta de 18 ani din IASI s-a aruncat in fata trenului dintr-un MOTIV incredibil!

27

O adolescenta de 18 ani care invata la un liceu din Iasi a murit dupa ce s-a aruncat in fata trenului, anchetatorii fiind de parere ca eleva s-a sinucis dupa ce s-ar fi certat cu mama sa din cauza unei note mici.

Adriana R., in varsta de 18 ani, eleva in clasa a XII-a la Liceul Economic nr. 2 din Iasi, s-a aruncat, marti seara, in fata trenului Roman-Iasi, intre localitatile Piciorul Lupului si Barnova din judetul Iasi, tanara murind pe loc.

Fata locuia impreuna cu parintii in localitatea Piciorul Lupului, iar marti dupa-amiaza a disparut de acasa. Corpul fetei a fost gasit de catre un localnic, intr-o zona impadurita, pe linia de cale ferata, barbatul sunand la 112. La fata locului a sosit un echipaj SMURD, medicii constatand decesul tinerei.

Rudele fetei sustin ca marti aceasta s-a intors de la scoala, insa ar fi fost certata de mama sa dupa ce ar fi luat nota 6 la una dintre discipline.

Politistii afirma ca, cel mai probabil, a fost vorba despre o sinucidere, fiind luata in calcul si varianta ca fata sa fi recurs la acest gest dupa ce s-ar fi certat cu mama ei din cauza notei mici obtinuta la scoala.

„Nu excludem nici o varianta, se fac cercetari. A fost intocmit dosar penal pentru moarte suspecta”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Anca Vajaiac.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos