Acasă Iasi Siguranta si incredere? O gluma! Politist prins la furat intr-un supermarket din...

Siguranta si incredere? O gluma! Politist prins la furat intr-un supermarket din Iasi

427

Un polițist de 23 de ani  care activează la Poliţia de Frontieră, secţia din Răducăneni, a fost reținut de paznicii unui supermarket din Iași după ce a fost surprins la ieșirea din magazin cu produse pe care nu le plătise, relatează Ziarul de Iași.

Potrivit unor surse din cadrul supermarketului, citat de ziarul din Iași, polițistul a pus în coş mai multe produse şi apoi s-a îndreptat către zona se selfscan. Omul legii a spus că aparatul de scanat nu a funcţionat la două cutii cu pamperşi în valoare de 260 de lei. În schimb, celelalte produse fuseseră scanate şi achitate.

Superiorii poliţistului au transmis ieri că aşteaptă rezultatul anchetei. „Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi acordă sprijinul necesar organelor de cercetare penală care instrumentează cazul înregistrat de lucrătorii I.P.J. Iaşi.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi se dezice de lucrătorii instituţiei care încalcă legea şi va lua măsuri ferme faţă de personalul din subordine care comite astfel de fapte”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

O situaţie similară a avut loc în urmă cu o săptămână, tot în Iași: o asistentă medicală de la Spitalul Sfântul Spiridon a dat vina pe aparatul de scanat după ce a fost oprită la ieşire din supermarket de către paznici. Ea scanase doar o parte dintre produse. Prejudiciul în acest caz a fost de 700 de lei, iar pe numele ei a dost deschis un dosar penal pentru furt.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos