Acasă ACTUALITATE Guvernarea Rosie deja RENUNTA la PROMISIUNILE din campanie! Dragnea a cerut OFICIAL...

Guvernarea Rosie deja RENUNTA la PROMISIUNILE din campanie! Dragnea a cerut OFICIAL amanarea reducerilor de taxe, ieftinirea carburantilor si scaderea TVA!

289

Liviu Dragnea l-a sunat astazi pe Dacian Ciolos si l-a rugat sa nu mai reduca taxele si impozitele, sa nu ieftineasca menzina si motorina si sa nu scada TVA-ul, toate masuri cu care acelasi Dragnea defila in campanie.

Premierul Dacian Cioloş a avut marţi dimineaţă o convorbire telefonică cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu.

„Premierul Dacian Cioloş a avut o convorbire telefonică cu Liviu Dragnea în legătură cu actele normative pe care acest guvern poate să le adopte în perioada următoare. Şeful PSD şi-a exprimat dorinţa de includere în această listă a unor acte normative de prorogare a unor termene de aplicare a unor măsuri fiscale care ar putea pune presiune pe bugetul de anul viitor”, a declarat pentru MEDIAFAX Liviu Iolu.

Potrivit oficialului, premierul Dacian Cioloş va proroga aceste termene, „pentru că principiile acestui guvern – predictibilitateşi responsabilitate – rămân valabile până la finalul mandatului”.

Printre taxele care nu vor mai fi reduse se numără şi TVA, taxa pe stâlp şi supraccizei la carburanţi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos