Acasă Social Guvernul va distribui 7 milioane de pachete alimentare pentru romanii nevoiasi

Guvernul va distribui 7 milioane de pachete alimentare pentru romanii nevoiasi

235

Guvernul va achizitiona, prin Ministerul Fondurilor Europene, circa 7 milioane de pachete alimentare care vor fi distribuite persoanelor defavorizate, persoanelor vulnerabile, in cursul acestui an, dintr-o finantare asigurata de Uniunea Europeana de aproximativ 1 miliard de lei, a declarat miercuri seara seful Cancelariei premierului, Ionel Danca.

„O nota de informare prezentata de la Ministerul Fondurilor Europene in cadrul sedintei de guvern a vizat asistenta financiara acordata de UE, prin Programul Operational de Asistenta pentru persoane defavorizate, este un program care este finantat anual de Comisia Europeana si a fost semnat contractul de achizitii pentru furnizarea a unor pachete alimentare pentru persoanele defavorizate. Vorbim despre o finantare asigurata de UE, de aproximativ 1 miliard de lei, pentru achizitia a circa 7 milioane de pachete alimentare care vor fi distribuite persoanelor defavorizate, persoanelor vulnerabile, in cursul acestui an”, a declarat Ionel Danca, la Palatul Victoria.

Numerosi primari PSD din intreaga tara au inceput in ultimele doua saptamani sa distribuie pachete cu alimente in localitatile pe care le conduc pentru a-si face campanie electorala. Unii dintre ei nici macar nu poarta echipamente de protectie si imbratiseaza persoane foarte in varsta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos