Acasă Stirea zilei Hagi vrea sa antreneze din nou

Hagi vrea sa antreneze din nou

28

340346-hagiGheorghe Hagi, cel mai valoros fotbalist roman din ultimii ani, a marturisit ca isi doreste sa revina pe banca tehnica a unei echipe.

„Regele”, care a muncit pana acum la proiectul Academiei de fotbal ce ii poarta numele, spune ca ii este dor de antrenorat si ca vrea sa pregateasca din nou o echipa.

„Mi-e dor de antrenorat, normal. Probabil ca ma voi intoace in iarba candva. Dar acum muncesc 24 de ore, la antrenorat nu muncesti atat. Am o Academie si trebuie sa am grija de 300 de copii. Acum, si cand dorm ma gandesc la fotbal”, a spus Hagi.

Daca va reveni in antrenorat, el ar putea avea ocazia sa isi pregateasca chiar fiul, pe Ianis, jucator la juniorii Viitorului Constanta si international roman.

„Viata o sa-mi arate daca voi ajunge sa-l antrenez pe fiul meu, Ianis. Cel mai important este sa vedem daca Ianis ajunge fotbalist ca sa pot sa il antrenez eu”, a mai spus Hagi.

Fostul selectioner nu a precizat daca va prelua propria echipa, Viitorul Constanta, sau daca va incerca sa isi gaseasca un angajament in alta parte.

Gheorghe Hagi si-a inceput cariera de antrenor in anul 2001, cu o experienta nefericita la nationala Romanei. Au urmat un „sejur” in Turcia, la Bursaspor si Galatasaray, apoi revenirea in Romania, la Poli Timisoara si Steaua, si, in fine, o noua tentativa in Turcia, la Galata.

Din pacate pentru „Rege”, cariera de antrenor este pusa sub semnul intrebarii, el neavand rezultatele asteptate de toata lumea.

Singurul trofeu castigat ca si tehnician este o Cupa a Turciei, in anul 2005, cu Galatasaray.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos