Acasă Divertisment HOROSCOP: Cat de invidiosi suntem, in functie de zodie!

HOROSCOP: Cat de invidiosi suntem, in functie de zodie!

Poate cei mai invidiosi oameni sunt nativii zodiei Fecioara, care intotdeauna au ceva de comentat la adresa celorlalti.

Berbec

Nativa din această zodie ar face orice pentru a fi pe primul loc şi în centrul atenţiei, de aceea e capabilă să uite cine îi este prieten în astfel de momente.

Cu toate acestea, ea încearcă în permanenţă să îşi ţină ascunse intenţiile şi nici nu lasă loc de interpretări atunci când acţionează.

Taur

Nativa din Taur îşi vede de treaba ei întotdeauna şi nu se întinde mai mult decât poate, de aceea nu intră în categoria zodiilor invidioase.

Aceasta caută mereu să îi fie bine, iar atunci când ajunge unde şi-a dorit încetează căutarea, fără să se uite sau să o intereseze de ograda vecinului.

Gemeni

Nativei din această zodie îi place să îi judece pe cei din jur, tocmai pentru că este invidioasă pe ceea ce au aceştia.

De cele mai multe ori este acidă şi răuvoitoare şi în loc să lupte pentru a ajunge sus, alege să îi saboteze pe cei din jurul ei care au o poziţie mai bună decât ea. Nu este un exemplul demn de urmat.


Citeste si:

HOROSCOP: Ce spune data nuntii despre trainicia casatoriei tale?!

HOROSCOP: Cat de egoista este fiecare zodie?


Rac

Nativa din această zodie nu ar trăda niciodată pe nimeni cu scopul de a-i fura ceva din ce are şi nici nu îi stă în caracter să aspire la ceea ce au alţii.

Îşi vede întotdeauna de viaţa ei şi caută să se simtă ea confortabil în funcţie de dorinţele ei, nu de ale altora. Şabloanele nu există pentru ea şi nu se pune problema de invidie, scrie eva.ro.

Leu

Nativa din Leu este foarte ambiţioasă şi cere mult de la ea, însă nu este capabilă să facă rău nimănui pentru a obţine ceea ce îşi doreşte.

Tot ce are, are datorită propriilor forţe şi nu este invidioasă pe cei din jurul ei, chiar dacă uneori viaţa i se pare nedreaptă. Îi place să critice uneori, însă doar pentru amuzament alături de prietenele ei.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCe sunt carceii si cum poti scapa de ei in cateva secunde!
Articolul următorFacebook schimba pozele! O sa fii tag-uit in fotografii despre care nici nu stiai ca exista!