Acasă Dezvoltare personala HOROSCOP: Ce proverb te descrie mai bine, in functie de ZODIE!

HOROSCOP: Ce proverb te descrie mai bine, in functie de ZODIE!

43
Caracteristice specifice fiecarei zodii in parte se regasesc in diferite proverbe. Afla ce proverb ti se potriveste tie.Proverb Berbec – Omul încăpățânat, nu ascultă niciun sfat! Ce alt proverb s-ar potrivi mai bine acestui nativ? Dacă vedeţi un Berbec ascultător, înseamnă că ceva este în neregulă cu el.

Proverb Taur – Ochii văd, inima cere. Acest nativ este printre cei mai pofitcioşi din zodiac, astfel că se va comporta ca un copil atunci mergeţi prin oraş. „Vreau aia, aia şi asta!” Vă sună cunoscut?

Proverb Gemeni – Când de multe te apuci, mai pe toate le încurci. Da, Gemenii se pricep de minune la a începe lucruri. Problema este atunci când trebuie să le şi finalizeze, scrie TeoTrandafir.com

Proverb Rac – Rufele murdare se spală în familie. N-ai să vezi vreodată un Rac ţipând la partener în public, ori umblând cu bârfa pe la spatele tău. Dacă are ceva de reproşat, o va face în intimitatea căminului.


Citeste si:

HOROSCOP: Top 5 zodii ”proaste” de gura!

HOROSCOP: Zodiile IMPOSIBILE, nu pot forma un cuplu orice s-ar intampla!

HOROSCOP: La ce sa te astepti TOAMNA aceasta, in functie de zodie!


Proverb Leu – Lauda de sine nu miroase a bine. Cam acesta este proverbul care îi va urma toată viaţa pe aceşti nativi, asta din cauza faptului că profită de orice ocazie pentru a se lăuda de faţă cu ceilalţi.

Proverb Fecioară – Nu te băga unde nu-ţi fierbe oala. Aparet inocentă, Fecioara este extrem de băgăcioasă şi nu suportă să-i vadă pe ceilaţi că vorbesc fără ca ea să ştie despre ce este vorba.

Proverb Balanță – Frumuseţea la om e ca floarea la pom. Chiar dacă sunt mereu în centrul atenţiei, în special datorită aspectului fizic, aceşti nativi nu trebuie să uite că totul este trecător, aşa că nu ar strica să-şi dezvolte şi alte atuuri.

Proverb Scorpion – Scopul scuză mijloacele. Trebuie să recunoaştem, Scorpionii nu sunt cei mai cinstiţi oameni de pe pământ. Cu toate acestea, scopul lor în viaţă este bine definit, astfel că nu se dau în lături de la nimic pentru a-l atinge.

Proverb Săgetător – Călătorului îi şade bine cu drumul. Ca orice Săgetător care se respectă, viaţa de familie nu prea este de el, aşa că preferă să umble toată viaţa în căutarea de noi experienţe.

Proverb Capricorn – Cu răbdarea, treci marea. Aici vorbim de două categorii de Capricorni: unii care nu au deloc răbdare şi se lipsesc repede, ori aceia care, indiferent cât de mult le-ai greşi, tot vor fi alături de tine.

Proverb Vărsător – Viaţa fără dragoste este ca primăvara fără soare. Pe acest principiu merge Vărsătorul, care, neavând prea mare noroc în dragoste, caută toată viaţa pe cineva care să-i fie alături. Distribuie pe Facebook proverbul zodiei Vărsător

Proverb Pești – Bine faci, bine găseşti. Acest proverb ar trebui să i se potrivească acestui nativ. Spunem „ar trebui”, pentru că de multe ori este de fapt „Bine faci, rău găseşti”.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos