Acasă Stirea zilei HOROSCOP: Top 5 zodii ”proaste” de gura!

HOROSCOP: Top 5 zodii ”proaste” de gura!

72

Există zodii care ies mai puțin șifonate din conflicte și altele care sunt mereu puse pe scandal și reacționează urât atunci când sunt provocate.

 Iată care sunt zodiile mereu puse pe scandal!

1.Pești

Peștii sunt de obicei tăcuți, dar și extrem de sensibili. Sensibilitatea lor îi face în același timp și extrem de irascibili și cu greu suportă vreo critică din partea cuiva. Numai când aude că i se face observație, reprezentantul acestui sem zodiacal sare ca ars și face caz din nimic. Mai mult, te ține minte și atunci când greșești, imediat te sancționează. Motiv pentru care Peștii au parte de conflicte aproape în fiecare zi, scrie unica.ro.

 2.Berbec

Zodia ta se află sub semnul focului. Găsești motiv de scandal cam din orice și nu-ți trebuie mult până te aprinzi și începi să tuni și să fulgeri. Este semnul zodiacal cel mai predispus la certuri și cu cele mai frecvente ieșiri violente. Berbecul este considerat imaturul zodiacului, fiind cel mai imatur dintre toți, de aceea de comporți ca un copil răsfățat.


Citeste si:

HOROSCOP: Cat de predispus esti SA-TI RATEZI VIATA in functie de zodie!

HOROSCOP: Zodiile IMPOSIBILE, nu pot forma un cuplu orice s-ar intampla!


 

3.Scorpionul

Deși este un semn de apă, Scorpionul poate trece cu ușurință și drept o zodie de foc, din cauza comportamentului intempestiv. Este un semn guvernat de Marte, zeul Războiului, și de Pluto (Zeul Controlului) și caută să stârnească certuri cu orice preț, doar de dragul de a demonstra cât de bine poate face față unui conflict. Sunt oportuniști și exploatează orice situație. De asemenea, nu sunt adepții principiului ”Uită și iartă!”. Dcaă te-ai pus rău cu un Scorpion, acesta te va ține minte toată viața.

4.Fecioara

Semnele de pământ, din care face parte și Fecioara, nu caută motive pentru a isca o discuție. Însă Fecioara își iese repede din fire atunci când este greșit înțeleasă. Ceea ce se întâmplă destul de des. Iar când explodează, crizele pe care le face o Fecioară le depășesc în intensitate până și pe cele ale Berbecului.

5.Săgetătorul

Este un semn pozitiv, însă este extrem de insensibil atunci când cei din jurul său au o problemă. Își spune cu aceași răceală părerea, chiar dacă nu sunt întrebați, lucru care îi scot din sărite pe cei vizați de criticile săgetătorului. Așadar, acest semn se angrenează fără să vrea într-un conflict. Puși în fața unei asemenea situații, se enervează atât de tare, încât se blochează și nici măcar nu știu cum să reacționeze.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos