Acasă Divertisment HOROSCOP: Cei mai pasionali barbati, in functie de zodie!

HOROSCOP: Cei mai pasionali barbati, in functie de zodie!

41

Astrele iti vin in ajutor si de aceasta data si te ajuta sa-i intelegi mai bine. Asadar, afla cum iubesc barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut:

Berbecii sunt genul de barbati care se arunca mereu cu capul inainte. Pasionali, indrazneti si sensibili, ei isi vor dori sa faca primul pas si sa isi cucereasca partenera. Ei nu vor flirta niciodata cu alte femei si vor incerca sa fie un adevarat exemplu pentru ceilalti reprezentanti ai sexului puternic. Asadar, daca ai o relatie cu un Berbec, el iti va oferi totul pe tava, trebuie doar sa-i demonstrezi ca esti alaturi de el.

Taurii au prostul obicei de a grabi lucrurile. Dornici de afectiune si de atentie, ei se vor grabi sa isi exprime sentimentele sau isi vor lua anumite angajamente fata de partenera de viata. Ei au nevoie de stabilitate si de siguranta, astfel ca toate actiunile lor vor fi ghidate in acest sens. Un Taur stie sa isi asculte iubita si sa ii acorde atentie, iar daca ai o relatie cu acest nativ, atunci asteapta-te doar la lucruri minunate.

Spre deosebire de multi reprezentanti ai sexului puternic, barbatii Gemeni adora sa fie asaltati cu telefoane si cu mesaje. Ei sunt foarte vorbareti si isi doresc o partenera care le poate oferi atentie. Sunt sarmanti, fermecatori si imprevizibili, ceea ce inseamna ca nu sunt chiar idealul masculin pentru o relatie serioasa. Daca iubitul tau este zodia Gemeni, asteapta-te si la surprize neplacute din partea lui.

Barbatii nascuti in zodia Rac sunt foarte emotivi si sensibili, ceea ce inseamna ca nu se pricep foarte mult sa cucereasca o femeie. Dar, daca ai reusit sa le atragi atentia, fii sigura ca vor face cativa pasi spre tine. Ei adora sa vorbeasca despre planuri de calatorii, despre familie si despre copii, iar acest lucru nu ar trebui sa te sperie si nici sa te faca sa fugi ca de dracul. Sunt foarte buni soti si pot fi de incredere.

Barbatii Lei se considera darul lui Dumnezeu pe pamant. Nimeni nu se poate ridica la standardele lor. Isi doresc o femeie cu care sa se mandreasca, ceea ce inseamna ca sunt foarte superficiali si cu greu ajung sa se indragosteasca. Nu te speria, daca ai o relatie cu un Leu, nu inseamna ca nu poate fi o experienta frumoasa. Si sa nu uitam de sex: va fi incendiar!

Restul zodiilor aici.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos