Acasă Divertisment HOROSCOP: cat de norocos esti luna aceasta, in functie de zodie!

HOROSCOP: cat de norocos esti luna aceasta, in functie de zodie!

46

Zodii care au noroc în luna mai sunt mai multe, dar le vom trata pe cele care sunt exemple concrete.

Cu toate că zodia Gemeni se „bucură” de prezenţa planetei Marte – care le oferă nativilor acestui semn vitalitate, dar şi o stare de nemulţumire şi tensiune – şi de guvernatorul propriu Mercur – care intră însă în retrogradare -, cei născuți în perioada 21-05-21.06 sunt surprinşi de şanse financiare pe care nu prea au timp să le fructifice. Dintre aceștia, doar cei mai înţelepţi vor şti să le exploateze şi să iasă din „luna florilor” mai bogaţi.

Racii, Scorpionii și Peștii

Cele mai avantajate zodii care au noroc în luna mai sunt însă cele din semne de apă (Racii, Scorpionii şi Peştii), pentru care Fortuna se manifestă în domenii diferite. Nativii şi nativele din Rac sunt avantajaţi de prezenţa blândei Venus, care îi face şi mai tandri, şi mai iubitori, dar şi foarte atractivi pentru cei din anturaj. Au toate şansele de partea lor pentru a îmblânzi persoana iubită.

Norocul financiar este stabil pentru Berbeci, Capricorni, dar şi pentru Raci, care aproape s-au obişnuit să primească tot felul de bonusuri şi şanse. Berbecii se bucură şi de amor cu o poftă nestăvilită, dar se pot baza şi pe norocul special din jocurile tip loto sau loz în plic. Sunt însă zodii care au noroc în luna mai şi nu realizează că această stare nu va fi veşnică (nativii din Taur vor avea mai mulţi bani după 21 mai, dar îi vor cheltui fără milă).

Vărsătorii

Lista cu zodii care au noroc în luna mai nu s-a încheiat. Pe parcursul acestei perioade din primăvară, Luna parcurge întregul zodiac şi trece prin Casa a doua, a banilor, pentru fiecare semn în parte, astfel că fiecare nativ se va bucura de cel puţin o şansă financiară, cât de mică. Este adevărat, însă, şi că pentru nativii din Vărsător vor apărea mult mai multe şanse atunci când Luna va face conjuncţie cu Neptun din Peşti.

Sunt însă şi zodii care au noroc în luna mai pentru că în harta astrală personală au anumite planete (Micul Benefic Venus şi Marele Benefic Jupiter) în poziţii care le favorizează, ajungând astfel să se bucure de o conjuncţie Venus natal cu Venus în tranzit, de exemplu, care să favorizeze un câştig financiar important sau doar o împăcare cu cineva drag. Astfel se ajunge la o listă foarte lungă cu zodii care au noroc în luna mai.

Sursa: click.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos