24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăStirea zileiUn barbat regreta ziua cand a castigat la Loto: ”Premiul ne-a distrus...

Un barbat regreta ziua cand a castigat la Loto: ”Premiul ne-a distrus familia”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Păcănelele, interzise în localitățile mici din România

Zilele păcănelelor la colț de stradă sunt numărate. De...

Alex Robertson era șofer de autobuz atunci când a câștigat 3 milioane de lire la loterie. Și-a nemulțumit imediat familia pentru că le dădea copiilor săi doar 200 de lire, ”bani de țigări”, relatează Il Messaggero. Drept răzbunare, aceștia i-au distrus mașina cu un ciocan.

Totul s-a întâmplat în Glasgow, Scoția, unde Alex Robertson, a câștigat un premiu de 3 milioane de euro în 2012. Robertson făcea parte dintr-un grup de 12 șoferi care au jucat împreună un bilet de loterie și au câștigat un premiu de 38 de milioane de lire sterline. Premiul a fost împărțit între participanți.

Potrivit copiilor scoțianului, câștigul norocos a fost „cel mai rău lucru care s-ar fi putut întâmpla”. „Acest premiu ne-a distrus familia”, a declarat William Robertson, fiul milionarului. De fapt, tatăl a refuzat să împartă câștigurile cu fiii săi, cărora – potrivit relatărilor acestora – le-a dat doar 200 de țigări. Cei doi frați nu au apreciat gestul atât de mult încât s-au „răzbunat” spărgând cu un ciocan noua mașină a tatălui lor.

Cei doi fii, William și Alex (Junior), și-au autodenunțat fapta la poliție: „Am mers pe alee la ora 23.00 și apoi am dat cu ciocanul în mașină”, au declarat fiii.

Inițial, Alex (tatăl care a câștigat premiul) a spus că va folosi banii pentru familie: „A promis că o va duce pe mama sa, în vârstă de 78 de ani, să își vadă fratele geamăn în Australia. Dar nu a fost așa, banii au provocat o ceartă între tată și fii, iar bărbatul i-a și reclamat pe fii pentru „hărțuire”, susținând că a primit mesaje amenințătoare și insistente din partea acestora.

Ultimele stiri