Acasă Stirea zilei Un barbat regreta ziua cand a castigat la Loto: ”Premiul ne-a distrus...

Un barbat regreta ziua cand a castigat la Loto: ”Premiul ne-a distrus familia”

Alex Robertson era șofer de autobuz atunci când a câștigat 3 milioane de lire la loterie. Și-a nemulțumit imediat familia pentru că le dădea copiilor săi doar 200 de lire, ”bani de țigări”, relatează Il Messaggero. Drept răzbunare, aceștia i-au distrus mașina cu un ciocan.

Totul s-a întâmplat în Glasgow, Scoția, unde Alex Robertson, a câștigat un premiu de 3 milioane de euro în 2012. Robertson făcea parte dintr-un grup de 12 șoferi care au jucat împreună un bilet de loterie și au câștigat un premiu de 38 de milioane de lire sterline. Premiul a fost împărțit între participanți.

Potrivit copiilor scoțianului, câștigul norocos a fost „cel mai rău lucru care s-ar fi putut întâmpla”. „Acest premiu ne-a distrus familia”, a declarat William Robertson, fiul milionarului. De fapt, tatăl a refuzat să împartă câștigurile cu fiii săi, cărora – potrivit relatărilor acestora – le-a dat doar 200 de țigări. Cei doi frați nu au apreciat gestul atât de mult încât s-au „răzbunat” spărgând cu un ciocan noua mașină a tatălui lor.

Cei doi fii, William și Alex (Junior), și-au autodenunțat fapta la poliție: „Am mers pe alee la ora 23.00 și apoi am dat cu ciocanul în mașină”, au declarat fiii.

Inițial, Alex (tatăl care a câștigat premiul) a spus că va folosi banii pentru familie: „A promis că o va duce pe mama sa, în vârstă de 78 de ani, să își vadă fratele geamăn în Australia. Dar nu a fost așa, banii au provocat o ceartă între tată și fii, iar bărbatul i-a și reclamat pe fii pentru „hărțuire”, susținând că a primit mesaje amenințătoare și insistente din partea acestora.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedent”E un amănunt pe care nimeni nu-l spune!”-Detaliul observat de Dan Negru la nunta lui Simion
Articolul următorCe lasa in urma pentru omenire Mihail Gorbaciov si de ce Putin nu se va ridica niciodata acelasi nivel