Fiecare zodie are slabiciunile ei si cand vine vorba de cheltuit banii pe produse de care nu avem neaparata nevoie, toti avem un punct sensibil. Vezi pe ce cheltuiesc zodiile cei mai multi bani.

zodiiBerbec

Berbecii sunt cunoscuti pentru cumparaturile lor impulsive. Aveai 100 de lei pentru ultima saptamana inainte de salariu si nu mai aveai paine? Pana marti ai cheltuit deja 95 de lei pe haine si intri in panica, gandind cate felii de paine sa mananci pe zi ca sa iti ajunga pana la salariu.

Taur

Taurii sunt gurmanzi, foodies si tot ce tine de mancare, alimentatie si, implicit, diete ii intereseaza teribil de tare. Daca nu stii pe ce s-au dus banii din ultima luna si cum ai ramas dator pe la prieteni pentru a plati facturile, uita-te in frigider, gandeste-te de cate ori ai incercat un restaurant nou si vezi daca nu cumva camara e plina cu delicatese rare.

Gemeni

Gemenii au pretentii de oameni foarte inteligenti si culti, astfel ca o mare parte din banii lor se duc pe carti. Fie ele de autodezvoltare, de istorie, sau de retete culinare, gemenii cheltuiesc sume impresionante si chiar renunta la alte placeri pentru un volum la reducere.

Rac

Racii sunt, in general, zgarciti nevoie mare, dar regula are si exceptii. Daca unele zodii scapa in economii cand vine vorba de haine, altii dau averi pe mancare fandosita, iar altii prefera sa se cultive si educe, racii cedeaza la toate aceste tentatii.

Continuarea pe unica.ro