Acasă Cultura HOROSCOP: Topul celor mai fidele zodii!

HOROSCOP: Topul celor mai fidele zodii!

46

Dupa ce ti-ai facut un partener stabil, una din intrebarile care te preocupa este cat iti este de fidel.

Iata un top al celor mai fidele zodii alcatuit de astrologii site-ului keen.com, citat de sfatulparintilor.ro.

Taur

Taurii iubesc confortul si sunt foarte senzuali. Ei cauta stabilitatea si sunt foarte dependenti si loiali partenerului. Taurii isi fac planuri pe termen lung, gandesc mereu in avans si sunt gata oricand sa rezolve problemele care pot aparea in relatie.

Rac

Racul se concentreaza pe securitatea pe care o ofera o relatie. Ei sunt casnici, iubesc familia si sunt profund legati de ea. Racii sunt foarte dragastosi si au mare grija de persoanele pe care le iubesc.


Citeste si:

HOROSCOP: La ce sa te astepti TOAMNA aceasta, in functie de zodie!

HOROSCOP: Cum stai cu dragostea in luna august! Zodiile cele mai predispuse la certuri!


Fecioara

Fecioarele sunt sensibile si foarte intuitive cand este vorba despre nevoile celorlalti. Sunt prieteni care sar tot timpul in ajutor si au foarte mare grija de partenerul de cuplu. Ei au tot timpul pregatit umarul pe care sa plangi. Fecioarele sunt un partener ideal pentru casnicie.

Balanta

Balantele cauta pacea si armonia si au un puternic spirit al dreptatii si justitiei. Balantele sunt creative si singura problema care poate aparea in cuplu este dorinta lor de a sta singuri. Altfel, Balantele sunt parteneri de cuplu loiali si de incredere.

Capricorn

Capricornii iubesc stabilitatea. Pentru ei, succesul este sinonim cu stabilitatea si determinarea, iar atunci cand apar probleme in cuplu ei au rabdarea de a le rezolva.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos