8.3 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăDivertismentDezvoltare personalaHoroscopul chinezesc al anului 2017, ce aduce zodiacul in anul Cocosului de...

Horoscopul chinezesc al anului 2017, ce aduce zodiacul in anul Cocosului de Foc!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Anul 2017 in horoscopul chinezesc este anul Cocosului de Foc. El vine in mod traditional dupa anul anul Maimutei si incepe oficial la data de 28 ianuarie 2017. In traditia chineza Cocosul este simbolul rasaritului, al unui nou inceput sau al retrezirii la viata. Totul insa se obtine cu rabdare si multa munca.

Important de stiut ca ultimul an al Cososului de foc a fost abia in 1945.

In horoscopul chinezesc al anului 2017 energiile a tot ceea ce ne inconjoara se afla sub elementul focului, iar ca putere sub Yin. Focul Yin exprima caldura interioara si introspectie, dar si putere interioara si intimitate. In 2017 ganduri uitate vor reiesi la suprafata tulburand apele.

CE ADUCE ZODIACUL IN 2017

Anii aflati sub puterea Cocosului sunt dominati de un spirit justitiar, de eficienta si actiuni logice. Prin urmare, conform horoscopului chinezesc, in 2017 vor vor performa profesional cei angajati in administratie, cei care au o carirera militara sau in politie, ministerul de interne, pompieri, SMURD sau sanatate publica. In zodiacul chinezesc Sobolanul, Iepurele si Cocosul sunt reprezentante de un singur element, in vreme ce toate celelalte zodii sunt reprezentate de mai multe elemente, care prin rotatie aduc schimburi de energie. Exact cum se arata si in invataturile Feng Shui, acest echilibru dat de rotatia principalelor cinci elemente fundamentale genereaza bunastare, bucurie si implinire. Prezenta unui singur element dominant, asa cum este cazul in anul Cocosului, duce la o tulburare a echilibrului si prevalenta unor sentimente puternice pentru fiecare om in parte. Concluzia este ca ar fi bine in 2017 sa va ganditi de doua ori inainte de a lua o decizie majora.

KARMA SI SUFLET

Energia celor cinci elemente fundamentale este distribuita uniform de-a lungul anului si este bine sa incepeti proiecte majore in 2017 inspre toamna sau in ultimele doua saptamani ale fiecarui anotimp. Fiecare sfarsit de anotimp este guvernat de elementul Pamantului, care aduce stabilitate si spor, pe cand combinatia de Pamant cu Foc sau Metal creeaza numai tensiune si deficiente energetice. Cei care urmeaza sa se nasca intre data de 28 ianuarie 2017 si 15 februarie 2018 se vor naste sub semnul cocosului de foc, un semn al inteligentei, devotamentului, curajului, spiritului de aventura dar si al unei personalitati excentrice.

DRAGOSTE SI CASATORII

Daca sunteti o persoana singura acesta este un an bun ca sa incepeti o relatie noua. Pe de alta parte, iubirile transformate in relatii de lunga durata ar putea avea de suferit din cauza carierelor, a relocarii cu serviciul sau a acapararii vietii de latura profesionala. Desi va fi un an dezechilibrat si cu multe tensiuni, anul 2017 se anunta foarte propice pentru casatorii. Culoarea rosie, care reprezinta elementul Focului sau creasta Cocosului este culoarea traditionala pentru casatorii in China si multe alte tari din Asia.

POLITICA, DISTRACTIE SI TEHNOLOGIE

Focul topeste Metalul, rezultatul fiind o atmosfera electrica si tensionata. La prima vedere se pare ca anul 2017 va aduce numeroase tensiuni de strada, proteste si chiar conflicte armate, atat in interiorul unor state cat si intre state. Migratia popoarelor din cauza razboaielor sau a schimbarilor climatice va spori si mai mult starea generala de nemultumire si conflict mocnit. Aceste detalii sunt valabile pentru toate tarile lumii.

Datorita extinderii internetului in zone mai putin accesibile pana in prezent, in 2017 vom vedea noi vedete internationale aparand online, cu o viteza inimaginabila in urma cu zece ani, spre exemplu. Noile vedete exclusiv online vor fi iubite din Ibiza pana in Miami sau Bangkok, transformand Pamantul intr-un spatiu si mai mic.

AFACERI SI INVESTITII

Experienta altor ani ai Cocosului din trecut ne-a invatat ca astfel de perioade pot fi mai dificile, tensionate, pretentioase si adesea grele, insa cu mari satisfactii pentru cei care au planuri pe termen lung si muncesc sistematic pentru a si le implini. Multa lume va dori in 2017 sa-si schimbe locul de munca sau domeniul in care activeaza, insa nu toata lumea va avea succes facand asta pentru ca nu toate zodiile horoscopului chinezesc vor putea face fata presiunii. Ca sa ai succes trebuie mai intai sa treci peste multe esecuri.

VEZI MAI JOS CE REZERVA ANUL COCOSULUI IN HOROSCOPUL CHINEZESC PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Ultimele stiri