Acasă Monden Hugh Hefner se casatoreste la 86 de ani

Hugh Hefner se casatoreste la 86 de ani

26

Hugh Hefner are planuri de nunta. Aleasa este nimeni alta de Crystal Harris, 26 de ani, cu care trebuia sa se casatoreasca si in 2011.

Dragoste regasita pentru „taticul Playboy”, ajuns la varsta de 86 de ani. Acesta a dat uitarii faptul ca iepurasul Playboy, Crystal Harris, l-a parasit in 2011, doar cu cinci zile inainte de nunta si este decis sa se casatoreasca cu aceasta in Ajunul Anului Nou, aflam din Huffington Post .

Relatia dintre Hugh Hefner si Crystal Harris, reluata in vara acestui an, decurge excelent, potrivit apropiatilor. Viitoarea mireasa a marturisit ca prima data s-a retras, deoarece „lucrurile au decurs prea repede pentru ea, si simtea nevoia de independenta”.

In timpul petrecut departe de Hugh Hefner a invatat sa se descurge singura, insa si-a dat seama si de „adevaratele sale sentimente pentru acesta”, a asigurat Crystal Harris in cadrul unui interviu.

Daca prima data cei doi planuisera o nunta fastuoasa, cu peste 300 de invitati, de data aceasta va fi o ceremonie simpla, la care vor fi prezenti doar apropiatii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos