Acasă Monden MARIUS MOGA SE INSOARA! Anuntul a fost facut IN DIRECT de acesta...

MARIUS MOGA SE INSOARA! Anuntul a fost facut IN DIRECT de acesta la VOCEA ROMANIEI!

35

Marius Moga se insoara. Anuntul a fost facut chiar de antrenor in direct, la „Vocea Romaniei”: „In public se afla logodnica mea”. 

61600869

La finalul primei editii LIVE din acest sezon de la „Vocea Romaniei, Marius Moga a facut anuntul mult-asteptat. Antrenorul a dezvaluit ca s-a logodit cu iubita lui, Bianca Lapuste.

„In aceasta seara, in public nu se afla iubita mea, ci logodnica mea”, a spus Moga inainte sa se indrepte catre Bianca si sa o sarute in fata tuturor.

Antrenorii l-au felicitat pe Marius, iar Pavel Bartos a glumit:

„Sansele lui Marius Moga sa castige Vocea Romaniei au crescut considerabil. Poate in editia urmatoare ne invita la botez”.

61600870
Bianca Lapuste este iubita lui Marius Moga de cateva luni bune, iar daca pe vremea cand era la Iasi frumusetea ei nu era atat de cunoscuta, de cand se numara printre reporterii Stirilor ProTV, blondina i-a cucerit pe toti cu chipul sau angelic.

De ziua ei, Bianca Lapuste a publicat cateva imagini pe contul personal de Facebook, iar fanii au reactionat imediat. In ultima perioada presa tabloida a scris o multime de articole pe seama frumusetii iubitei lui Moga, dar surpriza cea mai mare a venit zilele trecute, cand s-a speculat si o posibila casatorie.

Sursa: Stirile Pro TV

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos