Acasă Stirea zilei Nationala nu va mai juca pe National Arena! Vezi cine este vinovat...

Nationala nu va mai juca pe National Arena! Vezi cine este vinovat de asta si unde va juca de acum incolo

Din cauza faptului ca Romania n-a avut parte de un stadion plin la meciul cu Irlanda de Nord, iar numarul de suporteri de la amicalul cu Danemarca a fost de-a dreptul dezamagitor – doar 10.000 de suporteri fiind in tribunele de pe National Arena, echipa va juca urmatorul meci in provincie. 

nationala suporteri

Federatia vrea sa scape de imaginea scaunelor goale de la meciurile nationalei si a ales stadionul „Ilie Oana” pentru gazduirea urmatoarei partide oficiale, cea cu Insulele Feroe.

Asistenta redusa de la ultimele doua partide, cu Irlanda de Nord si Danemarca, i-a facut pe oficiali sa se gandeasca la solutii alternative, mai ales ca partida cu Insulele Feroe nu poate fi considerata una tocmai atractiva. Varianta stadionului din Ploiesti pare cea mai potrivita, iar oficialii Federatiei se asteapta ca toate cele 15.000 de locuri sa fie ocupate la meciul din primavara.

De la inaugurarea Arenei Nationale, toate partidele oficiale si amicale ale echipei nationale s-au jucat la Bucuresti. 30.000 de suporteri au fost in tribune la meciul cu Irlanda de Nord, in timp ce asistenta de la amicalul cu Danemarca a fost de doar 10.000.

Sursa: Sport.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCel mai mare mosier al tarii, Culita Tarata, s-a stins din viata!
Articolul următorMARIUS MOGA SE INSOARA! Anuntul a fost facut IN DIRECT de acesta la VOCEA ROMANIEI!