Acasă Politica Cel mai mare mosier al tarii, Culita Tarata, s-a stins din viata!

Cel mai mare mosier al tarii, Culita Tarata, s-a stins din viata!

32

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Culita Tarata, s-a stins din viata, in noaptea de vineri spre sambata, la varsta de 62 de ani, in urma unei boli incurabile. Anuntul a fost facut chiar de familia acestuia.

culita tarata

In ultima perioada, starea de sanatate a celui mai mare mosier al tarii era vizibil afectata de boala si de chimioterapia pe care o facea la clinica AKH din Viena, Austria, in ultimele sase luni el fiind in concediu medical, venind rar la Consiliul Judetean.

Culita Tarata a fost deputat PSD in doua mandate, intre anii 2000 – 2004 si 2008 – 2012. In anul 2011, a demisionat din PSD si a devenit fondator si vicepresedinte al UNPR. In anul 2012, Culita Tarata a candidat si a castigat presedintia Consiliului Judetean Neamt in cadrul unei aliante UNPR cu PDL si PNTCD. De profesie inginer agronom, Culita Tarata, nascut la 6 decembrie 1952, in comuna Bozieni, judetul Neamt, a fost si fondatorul Holdingului TCE 3 Brazi care a avut in administrare Insula Mare a Brailei.

Culita Tarata era casatorit si avea trei copii. Sicriul cu trupul neinsufletit se afla depus la domiciliul lui Culita Tarata, iar marti va avea loc inmormantarea acestuia, la cimitirul Eternitatea din municipiul Piatra Neamt.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIohannis a „acompaniat” de peste 3.000 de sibieni la cantarea imnului! Uite cu ce ocazie
Articolul următorNationala nu va mai juca pe National Arena! Vezi cine este vinovat de asta si unde va juca de acum incolo