Acasă Sibiu Iohannis a „acompaniat” de peste 3.000 de sibieni la cantarea imnului! Uite...

Iohannis a „acompaniat” de peste 3.000 de sibieni la cantarea imnului! Uite cu ce ocazie

Chiar daca a plouat cu galeata, peste 3.000 de sibieni au cantat aseara, in centrul orasului, prima strofa a imnului national, la indemnul viceprimarului Astrid Fodor, in timp ce pe un ecran gigantic rulau imagini cu presedintele ales, Klaus Iohannis, intonand imnul la sfarsitul unei conferinte de presa.

Klaus Iohannis canta imnul

„Piata Mare a devenit neincapatoare. In aceasta seara noua, tuturor ne lipseste cineva. Ne lipseste cel care inca este primarul Sibiului, dar din 22 decembrie va fi presedintele tuturor romanilor. In aceasta seara noua ne lipseste Klaus Iohannis. Dragi sibieni (…) in aceasta seara sa ascultam imnul Romaniei, in varianta care noua sibienilor ne place cel mai mult. Va rog nu doar sa-l ascultam, ci sa il cantam alaturi de primarul nostru si viitorul presedinte”, i-a indemnat pe cei prezenti viceprimarul Sibiului, Astrid Fodor.

Minute bune numele lui Klaus Iohannis a fost scandat de sibienii si turistii stransi in Piata Mare, la deschiderea Targului de Craciun. Targul de Craciun din Piata Mare din centrul Sibiului, ajuns la cea de-a VIII-a editie, a fost deschis printr-un concert sustinut de Stefan Banica jr.

Proiectul cultural care imbina toate atractiile din perioada Targului de Craciun din Sibiu se numeste Colors of Christmas si este organizat de Asociatia Events for Tourism in parteneriat cu A1 Events si municipalitatea sibiana. Deschis pentru prima data in anul 2007, an in care Sibiul a fost Capitala Culturala Europeana, Targul de Craciun a ajuns cunoscut la nivelul intregii tari pentru amploarea si traditia creata. Colors Of Christmas este un proiect inclus pe Agenda Culturala a Municipiului Sibiu si cofinantat de Consiliul Local prin Primaria Municipiului Sibiu.

Sursa: Agerpres

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentINCREDIBIL! A sarit cu TIR-ul peste o MASINA DE FORMULA 1! ESTE RECORD MONDIAL!
Articolul următorCel mai mare mosier al tarii, Culita Tarata, s-a stins din viata!