10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO-Ucrainenii nu se joaca: Politician corupt, luat pe sus si aruncat la...

VIDEO-Ucrainenii nu se joaca: Politician corupt, luat pe sus si aruncat la tomberon!

in:

Stiri pe acelasi subiect

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Scenă șocantă în Ucraina. Un fost deputat a fost luat pe sus de pe stradă și aruncat într-o ghenă de gunoi, iar apoi a fost stropit cu un lichid despre care presa susține că ar fi fost urină. Gestul, motivat de revoltă, a venit după ce politicianul a făcut-o nenorocită pe iubita unui tânăr devenit erou național, care a căzut în lupta împotriva invadatorilor ruși. 

Totul a pornit din momentul în care fostul deputat Taras Chornovil, într-o postare pe Telegram, a insultat-o pe Alina Mihailova, medic militar și fosta iubită a unui erou local care a murit în luptă, Dimitro Koțiubail, cunoscut drept Da Vinci.

Pentru a-l pedepsi, mai mulți activiști l-au pândit pe fostul deputat când a iești din locuință, l-au stropit la început cu o substanță verde, apoi l-au luat de mâini și de picioare și l-au aruncat într-un container. 
 
După ce a ieșit din tomberon, politicianul a fost stropit de un protestatar cu un lichid dintr-o pungă, despre care presa scrie că ar fi fost urină.

Chornovil, un vechi adversar al lui Volodimir Zelenski, a dat vina pe acesta, afirmând că a fost victima unei „acțiunea” ordonată, în semn de răzbunare pentru că a criticat autoritățile, scrie myc.news.

Politicanul este cunoscut pentru postările sale agresive la adresa celor care se află de partea puterii de la Kiev și împotriva invaziei rusești.
 

Radu Craciun
video - reporter

Ultimele stiri