Acasă International Ministrul de finanţe al landului german Hessa s-a sinucis din cauza epidemiei...

Ministrul de finanţe al landului german Hessa s-a sinucis din cauza epidemiei de coronavirus

Ministrul de finanţe al landului german Hessa, Thomas Schaefer, „profund îngrijorat” de consecinţele epidemiei COVID-19 asupra economiei, s-a sinucis, informează Agerpres.

Corpul lui Schaefer (54 de ani), care a fost membru al Uniunii Creştin-Democrate (CDU), a fost găsit sâmbătă dimineaţă în apropierea unei căi ferate la sud-vest de oraşul Frankfurt.

Parchetul din Wiesbaden a indicat că în acest caz privilegiază ipoteza unui suicid.

„El era profund îngrijorat, mai presus de orice, de capacitatea de a satisface aşteptările imense ale publicului, în special în termeni de ajutor financiar”, a declarat Volker Bouffier, şeful executivului acestui land din Germania.

„Trebuie să presupun că aceste îngrijorări l-au copleşit. El nu a găsit, evident, o cale de ieşire. Şi-a pierdut speranţele şi ne-a părăsit. Suntem şocaţi şi consternaţi”, a spus liderul executivului din landul Hessa.

Scena politică germană a fost zguduită de ştirea morţii lui Schaefer, care era considerat a avea cele mai mari şanse de a-i succede lui Volker Bouffier.

Thomas Schaefer era căsătorit şi avea doi copii.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCealalta latura a unei perioade de criza: „Adevarata fata a oamenilor din viata voastra se va dezvalui cu o maxima claritate”
Articolul următorMinistrul Vela anunta ”cele mai dure masuri pe care le-a vazut Romania in ultimii 30 de ani”