11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăStirea zileiGorjDezvaluiri socante de la capataiul cantaretului Gica Giurca! S-ar fi sinucis in...

Dezvaluiri socante de la capataiul cantaretului Gica Giurca! S-ar fi sinucis in timp ce transmitea livevideo sotiei care l-a parasit!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un pensionar din Lugoj s-a sinucis după ce a vazut factura la curent pe ianuarie!

La limita sărăciei și copleșit de datorii, un bărbat...

Cantaret afgan executat fara mila de talibani

Un luptator taliban a ucis un cantaret de muzica...

Dupa valul de medici sinucigasi, un miliardar rus s-a impuscat in cap

Dupa moartea suspecta a trei medici rusi care au...

Gica Giurca (42 de ani), cantaretul de muzica populara din Targu Jiu care si-a pus streangul de gat, a murit in sectia Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. Dezvaluiri socante de la capataiului cantaretului Gica Giurca! S-ar fi sinucis in timp ce transmitea livevideo sotiei care l-a parasit!

Acesta a fost gasit de mai multi vecini in gradina casei tatalui sau din localitatea Iezureni, care face parte din municipiul Targu Jiu. Cantaretul a fost resuscitat si transportat la spital, dar starea acestuia a fost in continuare foarte grava, astfel ca a fost intubat pentru a fi mentinut in viata. Gica Giurca a murit duminica, 19 noiembrie, in Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu.

Pe pagina acestuia de Facebook au fost postate mai multe mesaje de condoleante din partea prietenilor.

„Dumnezeu a vrut sa le canti la ingeri! De azi, ne-ai lasat doar cu amintiri! Dumnezeu sa te ierte, om bland!“, este unul dintre numeroasele mesaje. Si sotia acestuia a transmis un mesaj: „Dumnezeu sa te ierte, iubirea mea! De ce ne-ai lasat singure? Tu erai un om plin de viata. Nu stiu de ce ai facut chestia asta. Te iubesc si te voi iubi toata viata“.

Barbatul era macinat de depresie, dupa ce sotia lui a hotarat sa se desparta de el si sa ia si cele doua fete pe care le au impreuna. El nu a suportat aceasta situatie, mai ales ca era foarte atasat de cele doua fiice. Barbatul era chiar intr-un apel video cu sotia sa in momentul in care isi punea streangul de gat. Vecinii au reusit sa-i scoata funia din jurul gatului.

Giurca a lasat un ultim mesaj pe pagina de Facebook in care le cere iertare celor carora le-a gresit. Acesta canta frecvent la evenimente si chiar cu cateva zile inainte de gestul sinucigas avusese o reprezentatie.

Ultimele stiri