Acasă Economie IKEA a anuntat OFICIAL unde va construi al doilea magazin din Romania!

IKEA a anuntat OFICIAL unde va construi al doilea magazin din Romania!

29

Conducerea companiei IKEA Romania a anuntat ca au inceput demersurile construirii celui de-al doilea magazin, insa intr-o locatie la care putina lumea se astepta.

IKEA a cumpărat, vineri, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din România, tot în Bucureşti, în zona bulevardului Pallady din sectorul 3

Terenul are o suprafaţă de aproximativ 13,7 hectare.

„În mai multe orașe mari din România există potențial ridicat pentru a deschide magazine IKEA. În același timp, magazinul existent în București primește în prezent un număr foarte mare de vizitatori, ceea ce poate afecta uneori percepția lor asupra experienței din timpul cumpărăturilor sau este prea departe de unii locuitori din București, care aleg să nu ne mai viziteze din acest motiv. De aceea, am decis să deschidem al doilea magazin tot în București, într-o zonă care oferă acces mai larg către rețeaua de transport în comun bucureștenilor din zonele mai îndepărtate. Bineînțeles că nu ne vom opri aici. Găsirea celui mai potrivit teren în alte localități rămâne pe lista noastră de priorități”, a declarat într-un comunicat Cornel Oprişan, retail manager IKEA România.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAceasta femeie are 81 de ani! Vrea sa impartaseasca secretul tineretii vesnice cu toata lumea!
Articolul următorPutin l-a UMILIT pe Ponta in ULTIMUL HAL la Baku!