Acasă Bucuresti Imagine INCREDIBILA in metrou! Cum a fost suprins NEUROCHIRURGUL roman care a...

Imagine INCREDIBILA in metrou! Cum a fost suprins NEUROCHIRURGUL roman care a salvat mii de vieti si are peste 37.000 de operatii pe creier!

O imagine cu neorochirurgul Leon Danaila calatorind modest cu metroul a devenit virala pe retelele de socializare. Danaila a petrecut peste 50 de ani in sala de operatie, avand la activ peste 37.000 de interventii pe creier.

„Cand ai salvat mii de vieti, cand stii ca totul sta in precizie, reactie rapida si concentrare maxima, atunci stii sa pretuiesti si fiecare clipa de ragaz. Asa, omeneste”, a scris cea care a surprins imaginea.

danaila

Leon Danaila are 82 de ani si opereaza si acum, fiind de gasit in fiecare zi, de la sase dimineata, la Clinica de Neurochirurgie de la Spitalul Bagdasar Arseni. Pe usa lui scrie ca toate consultatiile sunt gratuite.


Citeste si:

Romanul inclus alaturi de Einstein in TOP 500 GENII ale secolului XXI: Am operat si presedinti de state si boschetari, pentru mine toti pacientii SUNT REGI!


 

„Mi-am ales cariera de medic pentru a darui cu generozitate si dragoste sanse de viata tuturor oamenilor suferinzi. Profesia medicala are o dubla origine: cereasca si pamanteana. Tara care nu are medici suficienti trebuie sa-si dubleze cimitirele“, declara Danaila anul trecut intr-un interviu pentru Adevarul.

Recent, neorochirgul a fost subiectul unui reportaj BBC, in care se evidentia ca acest roman inca munceste la peste 82 de ani. El le-a spus jurnalistilor ca nu stie cand are de gand sa se retraga. „Nu am o mare avere. Cred ca sunt cel mai sarac doctor din lume”, spune Danaila.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCum ajung pe mesele romanilor alimente la mana a doua din strainatate! Ce nu se vinde in UE ajunge in Romania!
Articolul următorAcesta este romanul care a sculptat la uriasa statuie a lui Iisus de la Rio de Janeiro!