30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiIMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT! Francezii au facut publice filmarile cu un...

IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT! Francezii au facut publice filmarile cu un TERORIST care SE ARUNCA IN AER intr-o cafenea!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Canalul de televiziune francez M6 a difuzat în „prime time” imagini de pe camerele de supraveghere ale localului „Comptoir Voltaire” – cafeneaua pariziană unde Brahim Abdeslam şi-a detonat centura cu explozibili în data de 13 noiembrie 2015, informează Romania TV.

Canalul M6 a difuzat emisiunea „Zonă interzisă”momentul în care unul dintre fraţii jihadişti Abdeslam, Brahim, şi-a detonat centura cu explozibili în cafeneaua pariziană.

Emisiunea lui Wendy Boucherd s-a vrut a fi o recapitulare a acelor momente din 13 noiembrie, când Parisul a cunoscut unele dintre cele mai sângeroase atentate comise de către jihadişti într-o capitală europeană.

Postul de televiziune a difufat înregistrarea camerelor de supraveghere din cafeneaua unde a avut loc atacul, aşa cum au fost înregistrate acestea.

Secvenţele au provocat comentarii diverse pe reţelele sociale şi majoritatea telespectatorilor s-a declarat indignată de aceste rememorarea în acest fel ale uneia dintre cele mai şocante tragedii din Franţa de astăzi, scrie stiripesurse.ro.

În imaginile înregistrate se vede cum teroristul intră discret în cafenea şi ajunge până în mijlocul localului, unde îşi autodenonează centura cu explozibili cu care se echipase pentru a comite atentatul sinucigaş. Ca printr-un miracol, cu excepţia jihadistului, nicio persoană nu a fost ucisă.

Ultimele stiri