Acasă Constanta IMAGINI HORROR la Constanta! Barbat RUPT IN BATAIE de politisti, dupa ce...

IMAGINI HORROR la Constanta! Barbat RUPT IN BATAIE de politisti, dupa ce a vrut sa-si OMOARE CALUL in mijlocul drumului!

17

Scene de groază la Constanța. Un căruțaș, după ce a intrat cu căruța într-o mașină s-a răzbunat pe calul care era la pământ plin de sânge.

Inițial, căruța a intrat în plin într-un autoturism, în zona sensului giratoriu, moment în care calul, rănit grav după impact, s-a prăbușit pe asfalt, informează reporterntv.ro

În timp ce proprietarul mașinii suna la numărul de urgență 112 pentru a solicita intervenția polițiștilor, căruțașul, despre care martorii au povestit că era beat, își bătea calul cu biciul pe pentru a-l determina să se ridice, fără să îi pese de suferința animalului rănit care scotea sunete de durere.

Ulterior, când la fața locului au ajuns polițiștii locali și cei de la Rutieră, căruțașul a fost imobilizat și trântit la pământ.

Vezi aici Video:

Vezi aici Video postat de Reporter Ntv pe Youtube.com

Căruțașul a primit o amendă de doar 2.500 de lei. Având în vedere că nu este vorba de un câine, Asociațiil de Protecția Animalelor se vor autosesiza?

Polițistul Marian Godina a comentat pe Facebook: „Pe mine m-a bucurat să văd la sfârşit că bietul căluț e pe picioarele lui”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos