Acasă ACTUALITATE Imagini socante – Pasagera legata cu banda adeziva de scaunul avionului!

Imagini socante – Pasagera legata cu banda adeziva de scaunul avionului!

Imagini filmate cu telefonul mobil arată cum o femeie a fost imobilizată cu bandă adezivă pe scaun, după ce ar fi încercat să deschidă o ușă a unui avionul în mijlocul zborului.

Personalul de bord al unui zbor American Airlines de la Dallas către Charlotte, a fost nevoit să intervină atunci când pasagera a devenit de necontrolat. Femeia ar fi manifestat o tulburare gravă de comportament în timpul zborului de 3 ore și, la un moment dat, a încercat să deschidă ușa, pentru că voia „să iasă afară”, potrivit Business Insider.

Femeia a început să devină agitată la aproximativ o oră după decolare. Pe o rețea socială a fost postat un clip în care cel care filmează spune că pilotul a anunțat că a apărut o situație neprevăzută, iar toți pasagerii trebuie să rămână pe locurile lor. La ora 1.30, toate luminile au fost aprinse, iar însoțitorii de bord au început să alerge agitați pe culoare. Apoi s-au auzit țipete puternice.

Ulterior compania aeriană a explicat că pasagera devenise extrem de agitată și a încercat să-i muște și să-i zgârie pe membrii echipajului, în timp ce încerca să deschidă ușa tot repetând că trebuie „să coboare din acest avion”.

Compania aeriană a precizat că personalul a „reținut-o” cu succes pe femeie, până când avionul a aterizat în siguranță la destinație și toată lumea a coborât.

Însă filmările încărcate pe rețelele sociale, care arată modul în care personalul a „reușit să rețină” pasagerul cu probeleme, i-a revoltat pe utilizatori, care spun că angajații ar fi trebuit să găsească o metodă mai umană. American Airlines și-a apărat alegerea spunând că era esențial să se asigure securitatea zborului și a pasagerilor.

După aterizare, femeia care a fost în centrul acestui incident a fost dusă la spital.

Inientul este acum investigat de către autorități.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentLoredana Groza contrazice pe toata lumea: Nu am operatii estetice!
Articolul următorTânărul român care a uimit lumea rămâne modest: ”Sunt doar un băiat care înoată repede!”