Acasă Neamt IMAGINI SOCANTE: Seful Politiei Piatra Neamt a fost filmat in timp ce...

IMAGINI SOCANTE: Seful Politiei Piatra Neamt a fost filmat in timp ce loveste o MINORA in sediul institutiei! VIDEO

Seful Politiei Piatra Neamt, Cezar Constantin Filip a fost filmat cum loveste cu palmele si picioarele o minora, incidentul avand loc in sediul Politiei, iar la acesta asistand si un alt ofiter.

Intr-un filmulet postat miercuri pe internet, seful Politiei Muncipale Piatra Neamt, Cezar Constantin Filip, apare in timp ce loveste o fata cu palmele, in mod repetat. De asemenea, fata este lovita si cu picioarele si este imbrancita si trasa de par de mai multe ori.

Filmarea, care este datata 8 martie, este facuta in sediul Politiei Piatra Neamt, iar in imaginile surprinse de o camera de luat vederi din sediul Politiei apare si un ofiter de la Biroului de Investigatii Criminale, care asista la incident fara a interveni.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Neamt, Elena Bulgarea, a declarat ca a fost declansata o ancheta si va fi sesizat si Parchetul in acest caz.

„IPJ a luat la cunostinta cele reclamate si a sesizat Biroul de cercetare disciplinara impotriva celor doi politisti care apar in imagini. In paralel, urmeaza sa fie sesizat si Parchetul Judecatoriei Piatra Neamt pentru a se verifica daca se intrunesc elementele constitutive ale unei infractiuni”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Neamt.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, minora agresata de seful Politiei Piatra Neamt are 14 ani si ar face parte dintr-un grup infractional specializat in furturi si talharii.

Sursa: mediafax.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTOP 10 Motive pentru care ar trebui sa fii dependent de CARTI!
Articolul următorCele mai mari COMPANII fac angajari! Ai nevoie de studii medii si maximum un an experienta!