IMAGINI SOCANTE: Seful Politiei Piatra Neamt a fost filmat in timp ce loveste o MINORA in sediul institutiei! VIDEO

Seful Politiei Piatra Neamt, Cezar Constantin Filip a fost filmat cum loveste cu palmele si picioarele o minora, incidentul avand loc in sediul Politiei, iar la acesta asistand si un alt ofiter.

Intr-un filmulet postat miercuri pe internet, seful Politiei Muncipale Piatra Neamt, Cezar Constantin Filip, apare in timp ce loveste o fata cu palmele, in mod repetat. De asemenea, fata este lovita si cu picioarele si este imbrancita si trasa de par de mai multe ori.

Filmarea, care este datata 8 martie, este facuta in sediul Politiei Piatra Neamt, iar in imaginile surprinse de o camera de luat vederi din sediul Politiei apare si un ofiter de la Biroului de Investigatii Criminale, care asista la incident fara a interveni.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Neamt, Elena Bulgarea, a declarat ca a fost declansata o ancheta si va fi sesizat si Parchetul in acest caz.

„IPJ a luat la cunostinta cele reclamate si a sesizat Biroul de cercetare disciplinara impotriva celor doi politisti care apar in imagini. In paralel, urmeaza sa fie sesizat si Parchetul Judecatoriei Piatra Neamt pentru a se verifica daca se intrunesc elementele constitutive ale unei infractiuni”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Neamt.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, minora agresata de seful Politiei Piatra Neamt are 14 ani si ar face parte dintr-un grup infractional specializat in furturi si talharii.

Sursa: mediafax.ro