Imigrantii sirieni NU VOR in Romania: E saracie, ce sa facem acolo!?

Blocati de Austria si Germania, imigrantii au plecat pe jos din capitala Budapesta şi înaintează de mai bine de patru ore pe autostrada care leagă oraşul de frontiera cu Austria. Nu vor insa sa auda de Romania!

Un alt grup de aproximativ 300 de persoane a evadat din dispozitivul poliţiei de la Bicske, la 40 de kilometri de capitală, şi fug la rândul lor de-a lungul căii ferate. A fost o evadare căreia i-a căzut victimă un imigrant pakistanez, informează digi24.ro

Bărbatul a murit după ce a căzut pe calea ferată și s-a lovit la cap. Şi, în tot acest timp, la graniţa Ungariei cu Serbia, altă situaţie de criză. Refugiaţii opriţi în tabăra de la Roszke, peste 2.000, au forţat şi ei liniile de trecere.


Citeste si:

Putin a RECUNOSCUT! Rusia alimenteaza cu arme razboiul din Siria si obliga populatia sa emigreze in Europa!

Omagiu EMOTIONANT adus baietelului sirian inecat! ”Umanitatea a esuat! Rusine…”


 

Poliţia maghiară i-a căutat cu câini şi i-a întors în tabără. Şi asta nu e tot. La sud de Ungaria, două ţări balcanice, Serbia şi Macedonia, au de-a face cu un nou val – 5.000 de imigranţi.

Refugiații caută o viață mai bună în vest. ‘Familia mea este in America. Eu vreau sa ajung in Vest”, spune irakianul Mustafa, care sub nicio forma nu ar dori sa ajunga in Romania. ”Acolo e saracie”, afirma Mustafa, recunoscand, insa, ca nu stie prea multe despre Romania. Mustafa nu stie nimic despre o cota de imigranti pentru tarile din Uniunea Europeana, dar nici nu vrea sa auda de asa ceva. Nimeni nu vrea sa ramana in Ungaria, spune el.