Acasă ACTUALITATE Omagiu EMOTIONANT adus baietelului sirian inecat! ”Umanitatea a esuat! Rusine…”

Omagiu EMOTIONANT adus baietelului sirian inecat! ”Umanitatea a esuat! Rusine…”

Artistul indian Sudarsan Pattnaik i-a adus un omagiu băieţelului sirian în vârstă de trei ani, care s-a înecat în Turcia, realizând o sculptură din nisip cu imaginea trupului acestuia, potrivit dailymail.co.uk, scrie Mediafax.

Această sculptură din nisip, care a fost realizată de Sudarsan Pattnaik pe plaja din oraşul indian Puri, se alătură miilor de omagii aduse în ultimele zile lui Aylan Kurdi, un băieţel în vârstă de trei ani, care a fost descoperit mort pe o plajă din Turcia, după ce ambarcaţiunea cu care acesta şi familia sa încercau să ajungă în Grecia s-a scufundat. Alături de Aylan au decedat şi mama acestuia, Rehan, în vârstă de 35 de ani, şi fratele său, Galip, în vârstă de cinci ani.


 

Citeste si:

FOTO SOCANT! Imaginile care au lasat EUROPA cu ochii in LACRIMI! Avea doar 3 anisori…


 

O fotografie tulburătoare cu imaginea lui Aylan Kurdi, adus pe ţărmul turcesc de ape, a concentrat atenţia lumii asupra valului de imigranţi alimentat de război şi lipsuri.

Artistul indian Sudarsan Pattnaik a recreat din nisip exact imaginea lui Aylan Kurdi, surprins întins cu faţa în jos pe o plajă din Turcia.

Alături de sculptura realizată, Sudarsan Pattnaik a scris mesajul „Humanity washed ashore. SHAME SHAME SHAME…” (Umanitatea a eşuat. Ruşine Ruşine Ruşine, n.r.).

În social media, utilizatorii au creat numeroase opere de artă ca urmare a acestei tragedii, multe dintre acestea imaginându-l pe băieţelui sirian sub forma unui înger.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMuncitorii care lucreaza la VILA PRESEDINTELUI: E nebunie totala! Azi facem un zid, maine il dam jos!
Articolul următorPrepara-ti singur, in casa, PASTA DE DINTI din ingrediente suta la suta NATURALE!