11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăACTUALITATETurismTurist român la Marea Neagră, scandal cu salvamarii: ”Marea nu este proprietatea...

Turist român la Marea Neagră, scandal cu salvamarii: ”Marea nu este proprietatea lor. Nu-mi pot interzice ei să intru în mare”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Un bărbat din Focșani a stârnit un imens scandal în mediul on-line. El a căutat o plajă fără salvamari la Marea Neagră, pe un grup de pe internet. Motivul? El nu are chef să se ia la bătaie cu ei pentru că nu-l lasă în mare. Bărbatul a spus că locuitorii Constanței trăiesc, teoretic, din banii lui și ar trebui să-l ajute să se simtă bine.

”Știe cineva stațiuni și plaje cu mai puțini sau fără salvamari? Că dacă merg la mare ca să stau pe mal mai bine stau acasă”, a întrebat Dan B. pe rețelele de socializare.

Multe dintre răspunsuri îi explicau că nu este în regulă să nu asculte de sfaturile salvamarilor, iar bărbatul în cauză s-a enervat și mai tare, informează focuspress.ro.

”Cei care locuiesc pe litoral și trăiesc, teoretic, din banii mei poate mă pot ajuta să mă simt și eu bine, nu numai ei. Deci caut o stațiune sau măcar o plajă fără salvamari. Vreau să fac baie, nu să mă bat cu jandarmii și salvamarii. Dom’le, eu vreau să fac baie. Ca să evit să mă bat cu cineva, caut o plajă fără salvamari. În opinia mea, marea nu este proprietatea salvamarilor, deci nu-mi pot interzice ei să intru în mare. Dar ca să evit problemele, caut locuri fără salvamari. Dacă astea sunt perspectivele pe litoralul românesc îmi bag ….  în litoralul vostru. Se pare că numai demenți locuiesc în județul ăla”, a spus bărbatul.

Recomandarea unui internaut: să meargă la bulgari

”Sunt de acord cu tine, dacă e să mă înec, mă înec pe propria răspundere… Du-te pe plajele Corbu, Vadu, Gura Portiței, Sfântu Gheorghe, Sulina sau la bulgari. Salvamarii o să și-o ia mai mult în cap, cu noua lege care poți lua amendă 1.000 de lei. Am fost eu, sâmbătă, la Eforie Nord și niște mucoși de salvamari, ce aveau în jur de 20 de ani, țipau la noi: Ieșiți, băăă, afară. Dar eu mă făceam că nu-i aud, nici nu-i băgam în seamă. Apropo de ăștia care vor să se ducă la mare și nu fac baie în mare pentru că sunt valuri, mai bine stați în p..la în casă, că e mai bine pentru voi”, a spus un bărbat.

Context

Mai multe persoane au murit înecate întrucât s-au aventurat în apele mării chiar dacă era arborat steagul roșu. Spre exemplu, numai în data de 14 august a.c., au murit șase persoane.

Ultimele stiri