Acasă Arad In doar 8 zile, o femeie in varsta de 97 de ani...

In doar 8 zile, o femeie in varsta de 97 de ani din Arad s-a vindecat de coronavirus

O femeie de 97 de ani, care s-a infectat cu noul coronavirus intr-un camin de batrani din Arad, s-a vindecat de COVID-19 dupa opt zile de spitalizare si a fost externata marti, anunta Agerpres.

Reprezentantii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Arad au declarat ca pacienta fusese tratata la Sectia Clinica Pneumologie II, alaturi de alte persoane provenite dintr-un camin de batrani.

„Sase dintre pacientii proveniti de la un camin pentru persoane varstnice, din Arad, au fost externati, vindecati de COVID-19, dupa ce testele II si III efectuate la interval de 24 de ore au iesit negative. Printre pacientii externati se numara o doamna de 97 de ani, care a reusit sa invinga acest virus deosebit de contagios. Putem spune ca vindecarea acestei paciente, care s-a internat si cu alte afectiuni medicale, este o reusita exceptionala din punct de vedere medical. Ii felicit pe toti seniorii care au fost internati la noi, pentru optimismul de care au dat dovada si, totodata, multumesc echipei medicale, care a fost si este alaturi de pacient”, a declarat dr. Dana Olar, medic-sef al Sectiei Clinice Pneumologie II.

Totodata, o fetita de 13 ani s-a externat marti, fiind declarata vindecata chiar de ziua sa de nastere.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCiolacu a ajuns iar la spital! S-o fi uitat Iohannis urat la el?
Articolul următorCTP: „Problema PSD este ca sunt prea putini morti. Daca erau zeci de mii era paradis pentru PSD”