Acasă Arad Primele victime ale razboiului intern din PSD: Cine comenteaza a zburat!

Primele victime ale razboiului intern din PSD: Cine comenteaza a zburat!

Biroul Politic Judetean al PSD Arad a decis, joi seara, excluderea din partid a deputatului Dorel Caprar, fost presedinte al filialei.

Decizia de excludere ar fi fost solicitata chiar de catre Marcel Ciolacu, informeaza Ziar de Arad. Ciolacu a declarat de mai multe ori, dupa ce a venit in fruntea PSD, ca nimeni nu va fi exclus cat timp el va conduce partidul.

„Aceasta excludere nu poate fi facuta decat de Comitetul Executiv National. Nu inteleg de ce, inteleg ca ar fi fost discutii ca as fi adus grave prejudicii de imagine PSD.  (…) Ce au facut Ciolacu si Stanescu este tradare de tara. Ce a facut Ciolacu si gasca lui este fara precedent, ar trebui sa plece rapid”, a declarat Caprar, vineri, pentru Tv Arad.

In urma cu doua zile, Caprar a cerut demisia lui Ciolacu dupa ce Camera Deputatilor a adoptat tacit legea Autonomiei Tinutului Secuiesc.

„Ce-avem noi aici? Avem una bucata tara, nepretuita, pentru mine si multi alti romani, moneda de schimb pentru altii, printre care si Marcel Ciolacu, tara negociata, rastignita si data pe bucati. Adoptarea tacita a proiectului de lege care acorda AUTONOMIE asa-zisului Tinut Secuiesc este o chestiune nu doar extrem de grava din toate punctele de vedere ci si o tradare asupra suveranitatii nationale a statului roman.

In acest moment PSD-ul condus de Ciolacu si Stanescu, condusi si ei la randul lor de cine stie cine, au vandut interesele nationale ale Romaniei, au rupt tara in favoarea intereselor de grup ale marelui strateg Ciolacu si complicilor lui, asa cum a respectat democratia si la Arad, in cadrul PSD, tot asa si acum, fara sa clipeasca arunca tara in mainile unor grupuri de interese. De ce ne vinzi, Marcele? De ce vinzi tara? Care sunt interesele tale? Daca te uiti in oglinda esti multumit de ceea ce vezi? Iata, Marcel Ciolacu dovedeste inca o data ca nu are cum sa conteze pentru el statutul PSD daca nu conteaza integritatea tarii!

Colegilor din PSD le spun ca partidul va muri pe mana acestui vanzator de tara si de neam”, a scris Caprar pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUite cine vorbeste! Dancila, la Antena 3: Marcel Ciolacu a umilit PSD!
Articolul următorProf. Alexandru Rafila: Nu cumparati Remdesivir de pe internet!