Acasă Dosar In urma cu zece ani era printre cei mai bogati romani, astazi...

In urma cu zece ani era printre cei mai bogati romani, astazi s-a ales praful de el!

Ioan Neculaie (65 de ani), fostul patron de la FC Brașov, trece printr-o situație deplorabilă.

Milionarul care a finanțat-o ani la rând pe FC Brașov a fost arestat în Grecia la începutul anului 2022, iar acum a primit o nouă lovitură.

Omul de afaceri care a apelat la numeroase intervenții chirurgicale fusese dat în urmărire internațională după ce fusese condamnat pentru infracțiuni la regimul armelor și al munițiilor, dar a fost găsit și reținut în Grecia.

Situația deplorabilă în care a ajuns Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: băncile cer partajul averii pe care o are cu soția lui Gina
După ce a fost arestat în Grecia, Ioan Neculaie a mai primit o lovitură de proporții. Milionarul este în patraj cu fosta lui soție, Gina, după ce au divorțat în 2006.

Chiar dacă s-au despărțit de mai bine de 16 ani, Ioan Neculaie și Gina au continuat să dețină bunuri și afaceri la comun, însă lucrurile se pot schimba în curând, anunță Fanatik.

Ioan Neculaie ar putea fi forțat de instanță să își împartă averea cu fosta lui soție după ce au apărut probleme din cauza unui credit pe care l-a încheiat în anul 2005 cu o bancă din România.

La finalul lunii 2022, o bancă și o firmă de recuperări creanțe au cerut în instanță partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial pentru Ioan și Gina Neculaie.

Judecătorii au dispus anularea actelor de executare silită pentru mai multe imobile aparținându-i milionarului, pe motiv că acestea aparțineau și fostei sale soții. Pentru a rezolva această situație, societatea bancară a cerut ca bunurile comune ale soților Neculaie să fie partajate, pentru ca procedura continue doar împotriva omului de afaceri.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO-Soldat de elita in Armata lui Putin: Totul este o minciună! Pur și simplu distrugem orașe și nu salvăm pe nimeni
Articolul următorInceputul scolii, perioada grea pentru parinti: Rechizitele s-au scumpit cu 50%, salariile au ramas la fel!