Acasă ACTUALITATE Inca o LOVITURA pentru Udrea! Pierde o SUMA URIASA de bani!

Inca o LOVITURA pentru Udrea! Pierde o SUMA URIASA de bani!

25

Băile Boghiș, stațiunea din Sălaj la care Elena Udrea deține 50 la sută din acțiuni, funcționează în condiții normale, în ciuda sechestrului asigurator impus de procurorii care au trimis-o în judecată.

„Este un sechestru pus pe părțile sociale pe care Elena Udrea le are la Băi Boghiș, nu pe activele stațiunii. Asta înseamnă doar că ea nu poate să-și vândă acțiunile sau părțile sociale decât cu acordul ANAF și cu condiția ca banii obținuți să intre, ca garanție, cu conturile agenției”, a explicat, pentru Vocea Transilvaniei, Lia Stanca, femeia de afaceri care deține restul de 50 de procente din stațiune.

Lia Stanca a infirmat și zvonurile potrivit cărora societatea Băi Boghiș SRL ar fi executată silit de ANAF în contul unor datorii către bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale de stat.

„Într-adevăr, la 31 martie figuram cu restanțe către stat de aproximativ 31.000 de lei, dar erau sumele aferente lunii martie, care între timp au fost plătite. Cum să vorbim despre executare silită când, acum, spre exemplu, am de încasat 130.000 de lei TVA de la stat și am de plătit pe aprilie 27.000 de lei”, a punctat femeia de afaceri.

Elena Udrea a devenit co-proprietara stațiunii din Sălaj la sfârșitul anului 2013. În 2014 baza de agrement în aer liber a fost modernizată, fiind redeschisă publicului la sfârșitul lunii iulie. Bazinele exterioare de la Boghiș au fost redeschise, anul acesta, de la 1 mai.
Astăzi deputatul independent părăsește pentru prima dată arestul la domiciliu pentru a merge la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde se ia în discuţie termenul din dosarul „Gala Bute”

Sursa: libertatea.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos