Potrivit snob.ru, actorul rus Stepan Morozov s-a sinucis astazi la ora 5.30 dimineata. Acesta s-a aruncat pe fereastra, cu cateva ore inainte de acest moment fiind vazut cum a intrat in casa cu o sticla de alcool in mana.

Rudele actorului au povestit pentru postul LifeNews ca acesta, in varsta de 38 de ani, era in proces de divort cu sotia sa si trecea printr-o perioada foarte dificila din acest motiv. Stepan a inceput sa treaca printr-o depresie crunta, careia nu ii putea face fata.

In teatrul in care acesta juca, colegii lui au povestit ca acesta se extenua si lucra extrem de mult, iar in ultima zi acesta a repetat pana tarziu si a plecat din teatru abia pe la 19.00 seara. „L-am vazut aseara la repetitii si totul era normal. Era foarte ocupat in teatru si nu erau motive sa cred ca ar fi fost ceva in neregula. Cei din teatru stiau ca Stepan trece printr-un divort de sotia sa, insa el nu arata la suprafata ca ar fi suferit. Dimpotriva, el s-a concentrat sa lucreze intensiv. Sotia lui lucreaza in teatru si cei doi au un copil mic. Ei chiar au jucat impreuna in cateva spectacole, si nu pot spune ca ar fi fost vreo tensiune intre ei.” a povestit Sofia Apfelbaum, directoarea teatrului, scrie perfecte.md.

Stepan Morozov s-a nascut pe 11 aprilie 1977 in Celiabinsk. El a jucat intr-un numar mare de spectacole de teatru, dar si serialele „Kamenskaia 2”, „Dorogaia Masha Berezina”, „Ivan Groznii”, „Dostoevskii” si in filmul „Pop”.