Acasă Hunedoara Inca o MINUNE a parintelui Arsenie Boca? Eveniment HALUCINANT in week-end, la...

Inca o MINUNE a parintelui Arsenie Boca? Eveniment HALUCINANT in week-end, la Manastirea Prislop!

21

Un incident descris ca fiind inexplicabil de martori a avut loc, în weekend, la Mănăstirea Prislop din Hunedoara, acolo unde se află mormântul Părintelui Arsenie Boca. Un martor al incidentului de la Mănăstirea Prislop a povestit pentru Vocea Transilvaniei că nu a mai văzut în viaţa sa aşa ceva.

Incidentul de la Mănăstirea Prislop a avut loc sâmbătă, 28 mai.

„O fetiță de 14 ani era cu un grup de colegi de şcoală, iar la un moment dat fetița a intrat în Mănăstirea Prislop. Fetița era perfect sănătoasă când a intrat în Mănăstire, când să iasă afară, imediat ce a trecut pragul Mănăstirii pur și simplu ochișorii fetiței s-au dat peste cap, nu mai putea să-și tină ochii jos, normal, numai întorși în sus, aproape de tot. Au sosit de la SMURD şi au zis că n-au mai văzut aşa ceva, nu i-a fost rău fetiței, s-a putut comunica cu ea, dar ochișorii nu-i putea ţine normal, doar peste cap. Am stat o jumătate de oră lângă ea să-si revină cu ochii, dar eu am plecat şi ea tot aşa a rămas cu ochii. N-am mai văzut aşa ceva, doar în filme horror!”, a povestit Dan Nicolae.

Maior Anemona Doda, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” a explicat pentru Vocea Transilvaniei că incidentul nu a fost unul grav.

„A fost vorba de o fetiţă de 13 ani care a suferit o lipotimie, a fost preluată de echipajul SMURD, i s-a administrat oxigen, a fost monitorizată. Părinţii au refuzat transportul la spital”, a precizat maiorul.

Potrivit acesteia, printre cauzele care ar fi putut duce la acest incident se numără căldura, înghesuiala sau alimentaţia.

Potrivit celor de la ISU Hunedoara, problemele de sănătate în rândul turiştilor sunt frecvente la Mănăstirea Prislop, astfel că acolo există detaşat tot timpul un echipaj care să acorde primul ajutor.

„Sunt diferite probleme de sănătate, tensiune, lipotimii (leşinuri – n.red.) şi altelte”, a declarat maior Anemona Doda.

Mănăstirea Prislop este vizitată de mii de persoane care vin aici pentru a se ruga la mormântul lui Arsenie Boca.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos