16.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATEAutoInca trei modele Dacia in pregatire, printre care un break si o...

Inca trei modele Dacia in pregatire, printre care un break si o camioneta

in:

Stiri pe acelasi subiect

 

„Cele trei modele vor mai avea inca trei modele, care vor veni”, a declarat marti Constantin Stroe, vicepresedintele Consiliului de Administratie al Automobile Dacia.

 

Solicitat sa ofere detalii, Stroe a afirmat ca berlina si cele doua Sandero „nu vor fi singure pe lume”. „Va urma un break si o camioneta”, a adaugat reprezentantul constructorului auto, fara alte informatii.

 

El a adaugat ca uzina de la Mioveni produce in prezent cinci modele, cele trei lansate marti, Duster si Reanult Symbol, la ultimul gradul de integrare nefiind insa la nivelul Loganului.

 

Tinta de productie pentru anul viitor este de peste 300.000 de masini, potrivit lui Stroe.

Noul Logan este disponibil in Romania la preturi care pleaca de la 6.690 euro (TVA inclusa), iar comenzile sunt preluate incepand de vinerea trecuta.

 

Sandero si Sandero Stepway pot fi comandate in Romania de la 1 octombrie, la preturi pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro, cu TVA inclusa.

 

Noul Logan este introdus la opt ani de la aparitia primului model, care a devenit emblematic pentu Dacia, in timp ce Sandero vine la patru ani de la lansarea modelului.

Ultimele stiri