Acasă Stiri locale Încă un șef șpăgar în Poliție: Lua între 70 și 500 de...

Încă un șef șpăgar în Poliție: Lua între 70 și 500 de euro de permis!

Fostul şef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Suceava va fi dus joi în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventivă.

El a fost reţinut cu o zi în urmă de procurorii DNA, fiind acuzat de comiterea a trei infracţiuni de luare de mită, în formă continuată.

Potrivit DNA Suceava, în perioada 2018 – 2020, inculpatul Finiş Florin Valy, în calităţile menţionate (la data faptelor şef al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Suceava, ofiţer responsabil pe linie de înmatriculări auto în cadrul Compartimentului Înmatriculări şi Evidenţă a Vehiculelor Rutiere şi ofiţer examinator auto), ar fi primit direct sau prin intermediar, de la mai multe persoane, diferite sume de bani cuprinse între 70 lei şi 500 euro, care nu i se cuveneau, pentru aprobarea cererilor de înmatriculare fără programare a unor autoturisme şi pentru promovarea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere categoria B.

În acest caz, potrivit procurorilor, mai sunt cercetate penal şi alte zece persoane fizice, pentru care s-au dispus şi măsuri preventive.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCunoscut doctor roman stabilit in SUA: „Nu scapam de valul patru! Cauzele sunt, din pacate, evidente”
Articolul următorPremieră în România: Bărbat amendat cu 3000 de lei pentru ca nu si-a dus cainele bolnav la veterinar!