9.8 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăSocialINCREDIBIL! Carmen Iohannis a DAT IN JUDECATA statul roman, pe care sotul...

INCREDIBIL! Carmen Iohannis a DAT IN JUDECATA statul roman, pe care sotul ei il CONDUCE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Prima doamna a Romaniei vrea sa recupereze o suma de bani de la statul roman, pe care intamplarea face ca domnul Iohannis il conduce!

Concret, Carmen Iohannis, impreuna cu mai multi profesori de la liceul Gheorghe Lazar din Sibiu dau in judecata din nou institutiile statului pentru a isi recupera drepturile salariale restante.

La fel ca multi profesori din tara carora in timpul guvernarii Boc au primit majorari salariale doar pe hartie, in urma unei rectificari bugetare, Carmen Iohannis si colegii sai incearca sa isi castige drepturile in instanta. Prima tentativa a fost facuta in 2012 cand au dat in judecata Colegiul Gheorghe Lazar din Sibiu, Inspectoratul Scolar Judetean, dar si Consiliul Local, pe atunci condus de sotul sau, Klaus Iohannis. Actiunea a fost insa respinsa dupa cateva termene in instanta.

Prima doamna nu a renuntat insa si in ianuarie 2015 profesorii din Gheorghe Lazar au deschis un nou proces la Tribunalul Sibiu, dand in judecata aceleasi institutii ale statului. Procesul s-a amanat deja de doua ori, urmatorul termen de judecata fiind stabilit pentru 18 mai 2015, informeaza wowbiz.ro.

Ultimele stiri