Acasă ACTUALITATE INCREDIBIL! PSD a golit stocurile de spirt pentru populatie, ca sa-si faca...

INCREDIBIL! PSD a golit stocurile de spirt pentru populatie, ca sa-si faca campanie electorala in criza coronavirusului!

746

Organizatia PSD din comuna Lumina, judetul Constanta, a cumparat cantitati mari de spirt pe care intentioneaza sa le ofere drept pomana alegatorilor din localitate. Pesedistii se lauda cu aceasta actiune pe retelele de socializare.

In timp ce autoritatile fac apel ca cetatenii sa se aprovizioneze cu responsabilitate, pesedistii cumpara masiv cantitati de dezinfectanti pentru a-si face campanie electorala. „Am cumparat sute de astfel de articole”, se lauda PSD.

„PSD este singurul partid care intelege gravitatea momentelor pe care le parcurgem. Fiecare trebuie sa actioneze pentru ca numai impreuna putem trece peste aceste clipe dificile.

PSD Lumina, organizatie condusa de Dumitru CHIRU, merge mai departe si ofera tuturor cetatenilor care din diferite motive au ramas fara dezinfectanti sau sapun, aceste articole necesare.

Am cumparat sute de astfel de articole si le vom distribui tuturor celor ce au nevoie pentru ca NOUA CHIAR NE PASA si suntem, indifferent de momentele pe care le parcurgem, alaturi de CETATENI, alaturi de LUMINA”,  se afirma pe pagina de Facebook a organizatiei PSD Lumina.

Anuntul pesedistilor a starnit un val de furie, numerosi comentatori reprosandu-le ca au golit stocurile in detrimentul altor romani.

„Cat de nenorociti sa fiti, sa fi luat sute de astfel de produse, in detrimentul cetatenilor??? Sper sa va aresteze pentru atentat la siguranta nationala, nenorocitilor!”, este un comentariu furios la postarea pesedistilor.

Sursa: Aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos