Acasă Cultura Insula lui Ahile: Adevarul ISTORIC despre Ahile, eroul de la Termopile, ajuns...

Insula lui Ahile: Adevarul ISTORIC despre Ahile, eroul de la Termopile, ajuns pe pamantul Romaniei de astazi!

110

Cand auzi de Ahile te gandesti la filmele spectaculoase de lupta sau la vechii greci, insa putina lume stie ca legendarul erou a ajuns in Romania de astazi, scrie cunoastelumea.ro.

Legendarul AHILE, eroul Războiului Troian, este legat de pământul României de astăzi prin scrierile autorilor antici. Oricât ar părea de surprinzător sau de “protocronist” (după cum ar spune manipulatorii antiromâni), izvoarele istorice ne vorbesc clar despre insula lui Ahile, pe care o situează la gurile Dunării.

Acum peste 3.000 de ani, o mare parte a Europei era ocupată de neamurile tracilor, tracii fiind prezenți în Războiului Troian, așa cum o spune cât se poate de clar Homer în Iliada, de nenumărate ori. În acest context, nu ar trebui să ne mire că spațiul Mării Negre și teritoriile neamurilor tracice din jur făceau parte din… circuitul eroilor antici.


Citeste si:

O descoperire arheologica facuta in Romania REVOLUTIONEAZA istoria omenirii!

Înainte se vedea din SPATIU, acum nu se mai vede nici de pe Pamant! Marele Zid Chinezesc DISPARE vazand cu ochii!


Așa cum cred că este limpede pentru toți, implicațiile identificării templului lui Ahile din insula Leuce, la gurile Dunării, ar fi extraordinare pentru noi…

Ahile 1

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos