Acasă Cultura Omuletii verzi sunt o inventie! Extraterestrii pot TRAI printre noi, fara sa...

Omuletii verzi sunt o inventie! Extraterestrii pot TRAI printre noi, fara sa STIM!

31

Toata lumea cand aude de extraterestrii se gandeste la omuleti verzi, insa acestia sunt in mare parte o inventie a Hollywood-ului, scrie playtech.ro.

Oamenii de știință cred în existența extratereștrilor. Ellen Stofan, cercetător de top de la NASA, a declarat că vom vedea primele semne ale vieţii extraterestre în 2025, cu mai multe şanse să descoperim şi alte dovezi în anii următori. “Cred că vom avea dovezi puternice asupra vieţii dincolo de Pământ într-un deceniu şi cred că dovezile definitive vor veni în 20-30 de ani. Ştim unde să ne uităm. Ştim cum să ne uităm. În cele mai multe cazuri, avem tehnologia necesară şi suntem pe punctul de a o implementa. Aşa că suntem pe drumul cel bun”, a spus Stofan.

Simon Conway Morris, profesor de biologie evoluționistă, crede că extratereștrii ar fi foarte asemănători oamenilor, potrivit The Independent. Potrivit spuselor sale, măcar pe una dintre planetele asemănătoare Pământului ar trebui să fi evoluat ființe asemănătoare oamenilor. În cartea sa numită The Runes of Evolution, acesta prezintă principiul evoluției convergente. “Desigur, nu pretind că toate planetele asemănătoare Pământului au humanoizi”, a spus acesta.


 

Citeste si:

Locuitorii unui sat din Botosani JURA CA AU DOVADA ca sunt vizitati de extraterestri!

Anuntul OFICIAL al NASA despre existenta extraterestrilor! ”Acum stim unde sa cautam”


 

Teoria lui este corelată cu cea a lui Enrico Fermi. Dacă extratereștrii există, de ce nu ne contactează? Morris recunoaște că se îndepărtează puțin de la pista aceasta de dragul amuzamentului, în ultimul capitol al cărții. “Problema este că nu avem cum să fim singuri în Univers. Poate că extratereștrii se ascund, după cum spunea Arthur C. Clarke, sau trăim într-un univers virtual, potrivit lui Stephen Baxter. Nu știm sigur, dar suspectez că abia am început să zgâriem suprafața realității”, a mai explicat Morris.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos