Acasă Botosani Locuitorii unui sat din Botosani JURA CA AU DOVADA ca sunt vizitati...

Locuitorii unui sat din Botosani JURA CA AU DOVADA ca sunt vizitati de extraterestri!

Un cerc urias pe camp si figuri „straine” prin sat. Iata ce se jura satenii din Braiesti, Botosani, ca li s-ar fi intamplat dupa ce i-a „vizitat” un OZN (Obiect Zburator Neidentificat). Oamenii nu-si mai duc vitele pe „campul blestemat” si spun ca e ceva necurat la mijloc.

oznFarfuriile zburatoare si extraterestrii au aprins, dintotdeauna, imaginatia omenirii. In satul botosanean Poiana, din comuna Braiesti, cativa sateni sunt gata sa jure ca asezarea lor a suscitat interesul extraterestrilor, relateaza “Adevarul”. Locuitorii spun ca in sat se petrec lucruri necurate. Acum o luna si jumatate, nea Valuta Burlacu, un batran din Poiana, a vazut doua lumini pe cer la 2.30 noaptea: “Una s-a indepartat, iar cealalta parca s-a lasat pe camp. Fara zgomot”. Nimeni nu s-a indoit, fiindca Burlacu a fost locotenent comandor de aviatie. “A facut armata la Bobocu, la aviatie”, explica Dan Padurariu, un satean ceva mai tanar. Nea Padurariu s-a deplasat la locul unde ar fi coborat luminita. El s-a intors speriat si a spus ca pe camp se afla un cerc cu diametrul de sapte metri. 

Cercul despre care satenii spun ca a fost „lasat” de nava extraterestra. Foto: Adevarul

“Era ca atunci cand dadeam foc la miriste si crestea iarba deasupra. Este perfect rotunda. Cu ce poti sa faci asa un cerc perfect aici? Nu ai cu ce. Si peste noapte, fara zgomot. Este un OZN”, e convins Padurariu.

De atunci, nimeni nu a mai dus vitele la pascut acolo. Nea Petrica, un alt batran, povesteste ca, dupa acest episod, prin sat au umblat oameni ciudati. “Aici ne stim toti. Si au fost de atunci tot felul de straini. Doamne fereste!”, se inchina batranul. Si alti sateni sunt convinsi ca extraterestrii, care pot lua forma umana, au umblat o vreme prin Poiana. Satenii din judetul Botosani mentioneaza ca nu au anuntat pe nimeni despre vizitatorii ciudati de la ei din comuna, convinsi ca nu vor fi crezuti. Pe 27 aprilie 2015, satenii din Sigmir, Bistrita Nasaud, sustineau ca pe campurile din afara satului au gasit cercuri cu urma de arsura, asemanatoare celor de la Poiana, judetul Botosani.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentIcoana care PLANGE cu parintele Arsenie Boca: Pozitia OFICIALA a Bisericii Ortodoxe Romane!
Articolul următorMutarea ANULUI in televiziune! Romania TV aduce o prezentatoare cunoscuta de TOATA TARA!