De rasul curcilor! Acuzatii intre politicieni ca au facut sex cu toata lumea! Chiar si barbatii intre ei!

3377

In Botosani politicienii se ocupa de sex, nu de problemele cetatenilor. Spre exemplu, sefa organizaţiei Partidei Romilor Pro Europa din Botoşani Loredana Lascarache este acuzată că a făcut sex cu amantul ei chiar în sediul instituţiei.

Simona Roman cea care ar fi văzut totul este chiar fosta iubită a bărbatului și cea care a făcut public scandalul.

„Eu i-am găsit acolo, în sediu și i-am văzut acolo, făceau dragoste în sediu Președinte Romilor să facă așa probleme? Cine o vrea pe ea președinte a romilor dacă face așa probleme? Mi-a spart casa, mi-a spart copiii, mi-a distrus tot”, reclamă Simona Roman.

Cea vizată de acuzaţiile i este convinsă că tot ceea ce se întâmplă este rezultatul încercărilor sale de a schimba mentalitatea şi obiceiurile etnicilor, de la consumul de seminţe şi pierdutul vremii în Centrul Vechi la traiul pe ajutoare sociale.

Liderul Partidei Romilor Pro Europa,deputatul Nicoale Păun spune că la Botoșani,partida de sex s-ar fi desfășurat între președintele organizației, Gheorghe Burcoi și amantul Loredanei Lascarache.

„Am auzit de scandalul de la Botoșani,dar protagonistul era Gheorghe Burcoi care făcea sex cu amantul femeii.L-am sunat imediat și l-am demis din funcție.Nu știam că are astfel de înclinații”, ne-a declarat Păun.

Sursa: libertatea.ro

Transparenta face diferenta