Acasă Constanta INUMAN! O femeie s-a prezentat la poarta spitalului CU UN COPIL intr-o...

INUMAN! O femeie s-a prezentat la poarta spitalului CU UN COPIL intr-o plasa, aproape mort!

32

O femeie din Constanţa care a născut singură, în maşină, în a doua zi de Paşte, a mers cu copilul într-o pungă la Urgenţa Spitalului Judeţean, bebeluşul, aflat în acel moment în stare critică, fiind stabilizat de medici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

spital-constantaPotrivit cadrelor medicale de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, o femeie care a născut în timp ce era singură într-un autoturism s-a prezentat, luni, la Urgenţa unităţii medicale cu bebeluşul într-o sacoşă, nou-născutul fiind în acel moment în stare critică.

Bebeluşul a fost preluat imediat de cadrele medicale pentru a i se acorda îngrijirile necesare, el având o greutate de 2,8 kilograme, iar când a ajuns la spital era în hipotermie.

Medicii au făcut eforturi pentru a-i salva viaţa bebeluşului, iar prima noapte din viaţă şi-a petrecut-o în Secţia de Terapie Intensivă, sub supraveghere. Mama copilului a avut şi ea nevoie de o intervenţie chirurgicală, deoarece naşterea nu a avut loc sub supraveghere.

După aproximativ 24 de ore de la internare, potrivit cadrelor medicale, starea celor doi este stabilă, dar vor rămâne în continuare sub supraveghere medicală.

Sursa: Mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos