Acasă ACTUALITATE Iohannis dă de PĂMÂNT cu parlamentul după votul pentru Ponta: Maximă iresponsabilitate...

Iohannis dă de PĂMÂNT cu parlamentul după votul pentru Ponta: Maximă iresponsabilitate și sfidare!

18

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj extrem de dur la adresa Parlamentului dupa ce alesii au votat ca Victor Ponta sa fie imun in fata Justitiei.

Vedeti mai jos mesajul presedintelui:

„Imi mentin punctul de vedere conform caruia Parlamentul nu ar trebui sa obstructioneze actul de justitie. Regret faptul ca astazi coalitia de guvernare a impus o decizie in sens contrar. Regret, totodata, faptul ca Parlamentul s-a transformat intr-un scut de protectie pentru persoana Victor Ponta, banuita de fapte penale.

Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului, asa cum ar trebui ea sa functioneze intr-un stat de drept, si sa afecteze imaginea Romaniei pentru a salva politic o singura persoana.

Majoritatea parlamentara refuza sa accepte semnalul dat de cetateni, care a fost unul foarte clar: stop coruptiei, politica facuta cu integritate si responsabilitate. In continuare consider ca solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia domnului Victor Ponta din functia de prim-ministru”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos